Cum să nu iubești teleshoppingul?

Vă rog frumos urmăriți spotul TV de mai jos. Nu renunțați până la sfârșit, credeți-mă că o să vă facă viața mai frumoasă.

Gata?

Bun, acum hai să îl analizăm. Sper că ați observat-o cu toții pe cosmeticiana Mariana, care dă din buze în limbi străine și se aude în română. Care și-a întemeiat o familie acum 5 ani și are copii trecuți de pubertate. Și care se epilează, draga de ea, în chiuvetă. Că așa au învățat=o la școala de cosmetică. Trecând peste faptul că e total neigienic, mai amuzant e că în chiuvetă îi încape doar talpa, iar ea se epilează pe gambă, în sus, dacă nu cumva o fi vreun pui de hobbit. Dar dacă nu e, nu vreau să știu ce e la ea pe gresie după o ședință de epilat.

Să nu îl uităm nici pe Tiberiu, prezentator TV și DJ care hrănește rațele de pe Dunăre în timp ce se gândește la dezvoltare durabilă. Și care nu-și dă eșarfa jos nici bătut. Și, minune, și el își mișcă buzele în limbi străine, dar vorbește în română. Priviți, vă rog, cât de natural stă cu degetul la tâmplă. Oare așa stă și când mixează?

Tiberiu

Ah, și Adrian, auoritatea în domeniu, instalatorul, care e super persuasiv pentru că, nu-i așa, e îmbrăcat în salopeta de lucru.

Și, ca un fel de bonus, în caz că nu ați observat, iata ce ține Mariana lângă periuțele copiilor:

Mariana

Păi și cum să nu iubești teleshoppingul? 😀

One thought on “Cum să nu iubești teleshoppingul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)