Time-out

După cum probabil că ați remarcat, am trecut pe aici mai răruț în ultima vreme. Nu că așa ar fi mai drăguț, ci pentru că mi-am dus multitasking-ul la extrem și nu am reușit să îmi mai fac timp pentru blog. Dincolo de munca cea de toate zilele, se apropie vertiginos momentul final al studiilor mele doctorale, ceea ce, după cum puteți intui dacă mă știți câtuși de puțin, îmi creează panică, multă, multă panică.

Apoi, ne mai și mutăm, încet, încet spre o nouă și primă casă. Și mai e și-o nuntă la orizont, în mai puțin de trei luni. Deci sunt prinsă rău cu viața. Nu mă plâng, că-mi place, nici nu (cred că) mă justific, doar că m-am gândit să vă anunț, să nu care cumva să vă îngrijorați.

În rest, sunt bine, mersi, ocupată până peste cap și mă străduiesc să mă las de emoticoane. Nu știu exact de ce, așa mi-a venit acum câteva zile, când am simțit că parcă renunț la cuvinte pentru tot felul de grimase. Dacă îmi iese treaba asta, următoarea încercare va fi să mă las de romgleză.

Dar e al naibii de greu, vă zic. Am avut și câteva scăpări, în momente de maximă oboseală și minimă concentrare. Partea proastă e că oamenii sunt atât de obișnuiți să găsească fețe zâmbitoare în tot felul de mesaje, că mai toată lumea are impresia că sunt foarte serioasă sau chiar supărată. Oricum, e foarte interesant cum tonul unei afirmații nu mai e dat de sensul cuvintelor și de punctuație, ci de prezența sau absența emoticoanelor. Subiect bun de cercetat, când oi avea ceva mai mult timp liber. Dar atât, deocamdată. Promit să revin de îndată ce voi mai avea un moment de respiro.

Over and out.

One thought on “Time-out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)