Cine se trezește de dimineață, muncește mai mult eficient

De aproximativ trei săptămâni, îmi încep ziua de lucru la 7:30. Pentru o persoană care lucrează mai mult de acasă, credeți-mă că nu e ușor. Dar este aur pur, vă spun. Orele acelea matinale, până pe la 10-11, sunt mai lungi decât toate cele care urmează apoi. Pentru că foarte puțini muncesc atunci, am parte de o tihnă și un confort psihic care îmi priește nespus.

Dimineața devreme, cu cafeaua lângă mine, lucrez cel mai eficient. Nu mă grăbește nimeni, mintea mi-e odihnită, nu îmi bâzâie mailul, nici telefonul, nici Facebook-ul. Am uneori senzația că timpul stă în loc, iar eu îl pot fenta, făcând o bună parte din treabă până când restul oamenilor ajung la lucru.

Aș vrea să spun că faptul că încep să lucrez la 7:30 înseamnă și că termin mai repede, dar aș minți. Ziua de lucru se termină tot la 18-19-20, dar asta doar pentru că sunt eu băgată în mai multe activități. Dar voi puteți încerca să vă treziți devreme, o să vedeți ce lungă și frumoasă e prima parte a zilei. După ora 12, toată lumea începe să se agite și apoi, deodată, se face 18. 🙂

3 thoughts on “Cine se trezește de dimineață, muncește mai mult eficient

  1. Muncesc de la 8 pana la 16 🙂 Si cea mai multa energie o am intre orele 8 si 10 juma. Dupa ora 14 deja incepe sa ma loveasca plictiseala si oboseala. Randament scazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)