World War Z și eșarfa în dar

Sunt o persoană foarte cusurgie. Rea de-a dreptul, câteodată. Am un simț al observației destul de dezvoltat și, combinat cu plăcerea de a face glumițe despre tot ce mișcă, mă transformă uneori într-o femeie urâcioasă care se leagă de nimicuri și comentează întruna. Partea proastă e că nu mă pot controla și că, odată ce găsesc un detaliu care mă deranjează, nu mai pot privi ansamblul cu aceiași ochi.

Această introducere fiind făcută, să vă povestesc. Se făcea că acum două seri eram la film, la World War Z, un film deloc pe gustul meu, dar bun pentru aerisit creierii după o zi obositoare de muncă. Brad Pitt în rolul principal, cu pleata în vânt și în plin proces de a salva omenirea. Și, cum se afla el în misiunea lui, la un moment dat trebuie să plece în Coreea. Și se îmbarcă într-un avion militar, pregătit de luptă. Iar în ținuta lui de om care merge să împuște zombies în cap și să cruțe planeta de la pieire, piesa centrală este o eșarfă. Lungă și atârnată, de hipsteri purtată.

Ni la el și la eșarfa lui!

brad-pitt-world-war-z-467

Brad-WWZ

brad-pitts-world-war-z-premiere-in-brazil-c-001

Ei bine, din momentul ăla, filmul a fost pentru mine degeaba. Până când, la un moment dat – nu vă spun de ce, să nu stric filmul – Brad Pitt a trebuit să se deplaseze pe o bicicletă. Abia atunci misterul eșarfei a fost elucidat.

Sursă foto 1, 2 și 3.

One thought on “World War Z și eșarfa în dar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)