Schimbarea la față

După cum poate că ați văzut deja dacă ați aterizat ieri pe aici, mi-am schimbat tema la blog. Deja mi se părea că nu mi se mai potrivea tema cea veche, așa colorată și cu desene animate, cred că am crescut fără să îmi dau seama, sau ceva. 🙂 Și nici nu mi-am exprimat bine doleanța asta pe Facebook, că Arhi s-a și oferit să îmi dăruiască o frumoasă temă, la alegere, că așa sunt unii oameni, se pricep să facă bucurii.

Mi-am tras și o părere de logo pe această cale, să fiu om serios până la capăt și aș fi tare curioasă de sugestiile voastre legate de temă, în general, de fonturi, culori, funcționalitate, user experience etc. Mie nu cred că mi-a mai plăcut o temă mai mult ca asta, vreodată, nu atât pentru cum e acum, ci pentru ce îți permite să faci. E atât de faină pe interior, că nici nu vă pot explica entuziasmul trăit când am disecat-o weekend-ul ăsta.

Așa că hai, spuneți-mi ce vă place, dacă vă place și ce vă deranjează sau vă incomodează. Mulțumesc anticipat!

10 thoughts on “Schimbarea la față

 1. Daa, chiar mă gândeam la asta, uitându-mă la logo. 🙂 Dar cred că ăsta o să rămână colțul meu de domnișoară, și când oi avea 2 plozi. 😀

 2. It is nice. I like. E simpla si roz da nu foarte. Un minus ar fi ca imi place sa selectez text in timp ce citesc si la tine apare textul usor blurat cand selectez. Dar in rest arata bine.

  • Mda, nu observasem că se blurează la selecții, ai dreptate. Habar n-am dacă pot face ceva în sensul ăsta, dar o să cercetez problema. Mersi!

  • Mă bucur că îți place. 😀
   Nici eu nu mă omor după roz, dar ăsta e așa, discret, și pare că se potrivește cu verdele ăla. Cel puțin pe monitorul meu. 🙂

 3. Arata foarte bine. Daca are cine sa ti-o bibileasca putin, ar trebui rezolvata problema cu scroll-ul pe orizontala la rezolutii mai mici, in rest e brici 😛

  • Mersi de info, dar nu ar trebui să facă așa, că are Responsive Design. Mmm, o să intru și eu azi de pe o tabletă să văd ce și cum.
   Mă bucur că îți place! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)