Să ți se împlinească toate dorințele

Dacă tot am primit și făcut urări în ultimele săptămâni, mi-am dat seama de o treabă. Pornind de la premisa că urările pe care le faci sunt sincere, nu e foarte eficient să urezi cuiva să i se împlinească toate dorințele. Poate că respectivul visează în secret să omoare toate persoanele cu ochi căprui de pe fața planetei. Sau mai rău, toți câinii Beagle.

Poate că își dorește să îți fure locul de muncă sau să o iubească pe nevasta ta. Sunt prea puține interese personale care să fie în armonie cu binele urătorului sau cu binele comun. Și atunci, dacă îi urezi unei persoane – mai ales uneia pe care nu o cunoști prea bine – să i se împlinească toate dorințele, sunt șanse mari să ajungi răspunzător pentru neîmplinirile tale sau ale altor persoane.

Acestea fiind spuse, propun înlocuirea urării „Să ți se împlinească toate dorințele”, cu urări mai concrete, de genul: „Să câștigi la Loto, dar nu în duminica în care joc eu, mama sau oricare alt membru al familiei mele”, și altele asemenea.

Câte voturi pentru, câte voturi împotrivă? 🙂

6 thoughts on “Să ți se împlinească toate dorințele

  1. Corina, eu acuma am intrat in panica, am ochii caprui :)). Ma si vad sacrificandu-ma pentru un beagle. Nu ca nu ar fi super cute ei, dar ma tem.

  2. Și eu am ochii căprui:)) Vai Vai, aia da urare! Sincer? Cred că ar merge , dar la persoanele pe care le cunoști cât de cât , că la restul, poate se lasă cu mustrări:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)