ecomTIM – un eveniment ce nu trebuie ratat

UPDATE: Și invitația merge la Rafaela Guran! Ne vedem acolo!

Dacă sunteți din Timișoara (sau împrejurimi) și sunteți interesați de comerțul online, fie din postura de comunicatori, fie din cea de întreprinzători, vă recomand cu încredere să participați la ecomTIM, cel mai important eveniment regional dedicat e-commerce-ului.

Evenimentul se va desfășura de-a lungul a două zile, pe 13 și 14 martie, astfel că prima zi va fi dedicată speakerilor, iar cea de-a doua workshopurilor. Se va discuta despre tendințele pieței locale de comerț electronic, mobile commerce, despre ce îi lipsește unui magazin online pentru a deveni un brand de încredere, dar și despre afacerile online românești de succes.

Înscrierile se fac aici, iar eu dau o invitație la conferință (13 martie) celui/celei care îmi va spune cel mai convingător de ce vrea și are nevoie să fie acolo. Aveți timp până la miezul nopții.

Detalii suplimentare și programul complet le găsiți pe site-ul evenimentului.

3 thoughts on “ecomTIM – un eveniment ce nu trebuie ratat

  1. Of! Mi-am dorit si anul trecut sa ajung si n-a fost sa fie! Anul acesta NU vreau sa mai ratez evenimentul. De ce? E foarte simplu: asta fac. Ma invart prin lumea e-commerce-ului si fac web marketing (i help small online businesses grow big). Evident, vreau sa inteleg cum faci lucrul acesta in mod eficient (cost effective), care sunt tendintele, cum poti sa inovezi etc. Si imi doresc un eveniment bine organizat, care sa nu ma (mai) dezamageasca!
    Vreau, vreau, vreau, vreau invitatia asta! 🙂

  2. Ţelul nostru este de a colora lumea. Ne străduim în fiecare zi să aducem un plus de bucurie, optimism şi bună dispoziţie în viaţa oamenilor, prin ceea ce facem. Cel puţin, aşa ne dorim. Pe lângă lumea asta boemă, care se vede din afară, lucrurile sunt complicate, mai ales când trebuie să le faci pe toate. Experienţa altora, sfaturile celor mai pricepuţi sunt cel mai bun profesor uneori. Aşadar, vrem să acumulăm cât mai multe informaţii de la cei care sunt în măsură să ni le dea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)