Bad karma

Am nişte zile în ultima vreme, zici că-s blestemată. Să vă povestesc, de exemplu, ziua de ieri.

Având un pic de timp liber, desemnasem această zi căutatului şi, cu noroc, cumpăratului de cadouri, că iar sunt în criză de timp şi idei. Cum, din motive neinteresante, nu aveam bani pe card, mi-am făcut un transfer via net dintr-un cont de zile negre către contul aferent cardului. Asta se întâmpla pe la 8 jumate dimineaţa.

Plec de acasă, ajung la universitate pe la un 10, verific cardul la bancomat. Nada. De obicei, transferul se face aproape instant, dar se poate să dureze mai mult, zic, cu nebunia sărbătorilor. Termin treaba la şcoli şi merg către atelierul Tourmalinelor, să-mi iau cumnata să mergem la mall.

Şi am mers, şi iar am mers, prin cioaflă am tot purces, până când în faţa noastră se întindea magnificul centru comercial. Şi ne plimbăm noi prin magazine, să ne orientăm, să alegem din ochi nişte potenţiale cadouri, urmând ca apoi să mergem la bancomatul de lângă Auchan, să scot mult-aşteptaţii bani şi să cumpărăm ce am ochit. Da, numai că nu. Că banii nu erau.

Aşa că după ce am mers vreo 40 de minute pe jos până la mall, după ce m-am fâţâit încă pe atât prin magazine, am mai făcut încă un drum pe jos până acasă, prin aceleaşi mizerabile cadravre de zăpadă odată albă şi pufoasă. Şi nici n-am rezolvat nimic. Iar azi, după cum probabil că aţi ghicit deja, o să o iau de la capăt. Şi-aş mai avea de povestit, dar nu vreau să vă deprim. În rest, voi cum staţi cu cadourile? 🙂

6 thoughts on “Bad karma

  1. Eu ma pot lauda ca am scapat de nebunia cu cadourile. Mai am de cumparat unul singur :D. Banii putini diminueaza fuga dupa cadouri :)). Daca n-am cu ce sa cumpar, improvizez si scap mai usor :)).

  2. @Deme: Nu-ți recomand să-l bântui deloc, e o nebunie totală acolo.

    @Oana: Ah, anul trecut am reușit și eu cu comenzi online, anul ăsta m-am dezmeticit prea târziu. E cea mai bună variantă!

    @Andreea: Felicitările mele, ești o norocoasă. Eu între timp am scăpat de jumate din ele, dar greul abia acum începe. 🙂

  3. Oribilă situaţie, dar să ştii că nu eşti singura care a păţit-o. oricum, după cum a mers anul ăsta la mine, simbolismul cadourilor va fi cu mult mai mare decât valoare lor propriuzisă…Handmade stuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)