Workshopurile PRbeta – impresii de final

Am tot vrut să scriu despre workshopurile PRbeta. Am vrut să scriu înainte să înceapă, când eram plină de entuziasm că o să fiu parte din inițiativa asta, dar nu am scris, de frică să nu tulbur cu ceva karma. Am vrut să scriu apoi despre cum a fost în fiecare oraș în parte, la Timișoara, Cluj, București și Iași, dar m-am răzgândit, de teamă să nu stric surpriza pentru studenții pe care urma să îi întâlnesc. Așa că scriu acum, la final, când workshopurile s-au terminat, iar gândurile mi s-au așezat.

Deși sunt înconjurată aproape zilnic de studenți cărora le povestesc despre comunicare, exeperiența asta a fost aparte. Vă mărturisesc cu cea mai mare sinceritate că prezența ca trainer alături de oameni precum Victor Kapra, Monica Jitariuc, Alina Crâncău, Dragoș Alexa, Alexandru Negrea și Răzvan Baciu, înainte de a mă măguli, m-a speriat îngrozitor. Pentru că voiam din tot sufletul să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Să nu dezamăgesc. Să mă aliniez, calitativ, al nivelul acestui proiect cu titlu de experiment.

Nu știu nici acum dacă am reușit, dar știu că a fost printre cele mai frumoase experiențe profesionale pe care le-am trăit până acum. Am cunoscut studenți extraordinar de interesați, de creativi și de bine pregătiți. Care au stat câte 5 ore în fiecare zi să ne asculte, să își ia notițe, să întrebe, să învețe. Și am învățat și eu cot la cot cu ei. Am învățat că nu-s toate așa de negre și lipsite de perspective. Că mai sunt studenți plini de entuziasm și chitiți să schimbe lumea. Și s-ar putea ca peste câțiva ani, ei chiar să fie experți social media. 🙂

Mulțumesc, Oltea și Cristina pentru invitația de a face parte din acest proiect. Și mulțumesc, Romtelecom, pentru încrederea acordată! La mai mare!

One thought on “Workshopurile PRbeta – impresii de final

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)