Sărbătorile vin, sărbătorile vin!

Da, vin, iar eu sunt cu gândul numai la zăpadă şi acasă şi cadouri. Şi că veni voba de cadouri, vă las mai jos o listă cu oameni faini care fac lucruri frumoase şi deosebite, că sigur vă e utilă în perioada asta.

Tourmaline Boutique
De ele ştiţi deja că sunt artistele mele de suflet, că v-am mai povestit ce lucruri minunate fac. S-au pregătit acum special pentru sărbătorile de iarnă, ca să nu mai staţi voi să vă bateţi capul căutând idei.

Altelierul Denisei
O altă Denisă decât Tourmalina, dar la fel de dragă şi de artistă. Face şi ea de toate, luaţi de răsfoiţi prin poze, poate găsiţi ceva potrivit pentru o persoană dragă.

Multe Chestii
Cu Lioara am fost colegă în facultate şi încă de pe atunci făcea tot felul de chestii care de care mai drăgălaşe. Am văzut că se pregăteşte şi ea intens de sărbători şi tare îmi plac ornamentele alea croşetate.

Monstruleţi
Pe Monstruleţi i-am cunoscut de curând şi deja m-au cucerit cu un tricou cu girafe simpatice, pe care din păcate nu îl am acum la mine să-l pozez, dar promit să vi-l arăt cu altă ocazie. Personalizează tricouri și decorează pereții, sunt veseli și tare prietenoși.

Lumânăresele
În ton cu sărbătorile sunt şi minunatele Lumânărese, care fac artă din bucăţi de ceară, de ţi se rupe sufletul că trebuie să le dai foc. Dar, aşa cum ne-au învăţat chiar ele, lumânările sunt făcute ca să ardă.

Dacă mai știți și voi variante de cadouri frumoase și speciale, lăsați sugestiile în comentarii. 🙂

2 thoughts on “Sărbătorile vin, sărbătorile vin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)