Minte-mă frumos!

UPDATE Cei doi câștigători ai invitațiilor duble sunt de fapt două câștigătoare: Adina Baya și Anca Marincaș. Numele voastre o să fie trecute pe o listă, la intrare. Ne vedem acolo!

Mulțumesc pentru recomandări tuturor!

Mă bucur să văd că filmele românești încep să ajungă și în cinematografe. Nu demult am văzut Oameni și melci, care mi-a plăcut, dar încă nu am apucat să vă povestesc de ce și mă bucură să văd că nu este un caz singular.

Sâmbătă după-masă, la Cinema City Iulius Mall, va avea loc prima proiecție a comediei romantice Minte-mă Frumos, o premieră de gală în prezența actorilor Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, a producătorului Ducu Ion și regizorului Iura Luncașu.

Și pentru că mi-ar plăcea să văd sala plină ochi, ofer două invitații duble la eveniment. Tot ce trebuie să faceți este să mă convingeți să văd un film românesc care v-a plăcut. Cei mai convingători doi comentatori câștigă. Aveți timp până deseară, ora 23:59. Go!

Și ca să știți la ce să vă așteptați, iată trailerul filmului:

6 thoughts on “Minte-mă frumos!

  1. o sa ti recomand un scurtmetraj: Ajutoare umanitare de Hanno Hofer, regizor, actor, scenarist și muzician nascut la Timisoara. in cele 17 minute il poti vedea pe Ion Fiscuteanu genial ca si in Moartea domnului Lazarescu, pe Cătălin “Tobi” Neagu, tobosaru celor de la Timpuri Noi. Plot : sosirea a 3 tineri straini, veniti cu “ajutoare umanitare” in Romania postrevolutionara, intr-un sat ardelenesc, prilej pentru o sarbatoare sateasca nemaivazuta

  2. Nu e spotul tv pentru farmaciile Catena, dar Stela Popescu si Alexandru Arsinel isi fac aparitia si-si pun zdravan amprenta in actiunea filmului. Nu are catalogul in mana, dar tovarasa profesoara Tamara Buciuceanu are aceeasi voce senina ca in zilele trecute de isoscel.
    Toata lumea din familia noastra, in regia lui Radu Jude a fost un film minunat care mi-a placut enorm de mult. Am ras, m-am ingrozit, m-a emotionat. Dar mi-a placut. Si il recomand tuturor. Chiar si tie!

  3. Francesca. Nu e un film minunat, dar ce îmi place mie e redarea mirajului strănătății atât de actual! Acei oameni cu studii superioare care preferă să îngrijească bătrâni în Italia decât să muncească aici în domeniul studiat pe un salar foarte mic.

  4. Incep prin a spune ca nu iti recomand filmul pentru a castiga invitatiile ci pentru ca e un film care chiar merita cazut in cazul in care nu l-ai vazut deja:) So…iti recomand filmul “Nunta Muta” regizat si scris de Horatiu Malaiele in 2008. E un film comic-tragic, cu multe momente in care se vede umorul specific lui Malaiele si razi cu lacrimi, dar in mod paradoxal filmul iti lasa un usor gust amar…cam ca viata romaneasca:) asa ca enjoy it! si sa imi spui daca ti-a placut

  5. eu iti recomand ” California Dreamin'”.. in regia lui Nemescu. As putea sa spun ca filmul este o capodopera cinematografica, surprinde foarte foarte bine tara noastra si impactul pe care il au strainii atunci cand vin aici:) pun aici si trailer-ul si cred ca ar trebui vazut cu respect pentru cel care l-a regizat…

  6. eu iti recomand ” California Dreamin'”.. in regia lui Nemescu. As putea sa spun ca filmul este o capodopera cinematografica, surprinde foarte foarte bine tara noastra si impactul pe care il au strainii atunci cand vin aici:) pun aici si trailer-ul si cred ca ar trebui vazut cu mare respect pentru cel care l-a regizat…

    httpvh://www.youtube.com/watch?v=75NoNVMkQwU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)