A început Toamna Orădeană

Și a început în forță! După luni întregi de pregătire intensă și comunicare armonioasă, festivalul așteaptă doar să ne surprindă. Și sunt sigură că deja și-a mai câștigat niște adepți ieri, în prima zi de spectacole.

Noi o să ajungem în Oradea doar în weekend, pentru că e mai greu cu plecatul de la lucru în timpul săptămânii, dar o să profităm cât putem de cele două zile jumate.

Spuneam anul trecut, după prima experiență cu acest eveniment, că suntem cu toții datori cu o astfel de Toamnă, fie ea Orădeană, Timișoreană sau Clujeană. Festivalul ăsta s-a născut dintr-un eveniment gen Zilele Orașului și s-a transformat într-unul de calitate superioară, care promovează cultura și nu doar micii și berea, fiind adresat deopotrivă liceenilor și părinților lor. A devenit dintr-un eveniment fad, ca toate celelalte, un festival urban, deschis, vesel și dinamic, de interes cel puțin regional.

Dacă sunteți în zonă, vă recomand cu căldură să consultați programul, să alegeți ce vă interesează și să mergeți să vedeți măcar un spectacol. Nu o să vă dezamăgească nici evenimentul, nici orașul. Până una alta, puteți sta cu ochii pe conturile de Twitter și Facebook ale festivalului.

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.
Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.
Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living In, Impero, Zelist Monitor, Window Pub, Dreamstudio, Utopium, The 4thFloor, Standout.
Mașina oficială: Mercedes prin ATP Exodus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)