Trei motive de mândrie

Deși nu am avut o noapte tocmai lină, m-am trezit cu trei vești bune direct în feed-ul de Facebook, toate legate de Webstock și de niște proiecte foarte dragi mie.

Primul este Bloggeri la Schimb, despre care am scris aici, experiență care dincolo de faptul că m-a învățat cum e cu disjunctoarele, mi-a confirmat că atunci când împletești lumea virtuală cu cea reală, ai cele mai puternice rezultate. Drept dovadă, a luat locul doi la Webstock, la categoria Blogger’s Projects. Bravo, Tița, bravo, Alina și Răzvan, meritați din plin!

Al doilea este Cluj Brands Tour, la a cărei primă ediție am participat și eu, ocazie cu care am văzut Clujul cu alți ochi și am mai prins curaj în viitor. Cluj Brands Tour a luat locul trei la aceeași categorie. Felicitări din nou, Alina și Răzvan!

Al treilea este, fără supărare, proiectul din online cel mai drag mie: Ctrl-D, la care scriu și eu cu multă dăruire de ceva vreme. Am mare, mare încredere în potențialul acestei reviste, pentru că se mișcă pe un teren foarte tânăr și se dezvoltă odată cu el. E genul de resursă pe care o consult și o recomand deopotrivă tuturor celor interesați de lumea digitală, design ori development. Și mă bucur să văd că nu doar eu apreciez proiectul ăsta, căci a luat premiul al treilea la categoria Publishing, ceea ce e lucru mare. Felicitări, Gabriela, Monica, Ștefan și oameni faini de la X3.

Așadar, dragi timișoreni și nu numai, avem 3 motive de mândrie în dimineața asta și mulțumirea că suntem înconjurați și de persoane care construiesc ceva. La mai mare, oameni buni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)