Bărbaţii, despre bărbaţi

Nu ştiu dacă mă plimb eu prin cercurile nepotrivite sau există o altă explicaţie, dar de fiecare dată când am întrebat unul dintre cunoscuţii mei de sex masculin ce părere au despre alţi bărbaţi (privind aspectul loc fizic), mi-au spus că nu ştiu ce să răspundă.

Adică ceva de genul ăsta:

– Am un nou coleg de birou/şef/poştaş/nemesis.
– Şi, e drăguţ?
– Eu de unde să ştiu?
– Păi nu l-ai văzut?
– Ba da.
– Şi cum arată?
– Cum să arate? A om.

Deci dacă nu are 3 picioare, un nas cât China sau 150 kg, va spune că arată ca un bărbat normal şi nimic mai mult.

În schimb, dacă întrebi o femeie despre o altă femeie, va şti nu doar să îţi spună dacă arată bine sau nu, ci să acorde grade aspectului său fizic, de la simpăticuţă la superbă.

Care e explicaţia? Efectiv nu observă sau le e teamă că ar părea efeminaţi, dacă vorbesc despre buclele ori buzele colegului de lucru? 😀

8 thoughts on “Bărbaţii, despre bărbaţi

  1. Intrebarile de genul asta capata raspunsuri de genul asta 🙂 “Bro code” 🙂 Daca intrebai cati litri de bere pe minut baga, ce nivel are la druid, daca e cu iOS sau Android sau cati cai are la masina, aveai evident sanse mai bune de raspuns palpabil.

    Intrebarile de genul asteia primesc raspunsuri pe masura. Noi nu ne evaluam intre noi decat in conditii de concurenta 🙂 Singura varianta in care capeti un raspuns e daca si cel de care intrebi si cel pe care-l intrebi te plac in secret, creandu-se astfel un micro-sistem concurential 😉

  2. Și eu mi-am pus întrebarea asta de vreo câteva ori. Cred că pur și simplu nu sunt interesați de cum arată alt bărbat. Întrebarea e din aceeași categorie cu ”Iubitule, te-ai întâlnit cu X și prietena lui? Cu ce era îmbrăcată?” la care invariabil primești răspunsul ”nu-mi aduc aminte/n-am observat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)