Hai pe cai, se-apropie Plai!

Din punctul meu de vedere, Festivalul Plai e cel mai frumos festival de gen din ţară. E cel mai închegat, cu o direcţie clară, cu activităţi complexe şi, atenţie, născut şi crescut doar din mâini de voluntari.

La Plai se ascultă muzică adevărată şi se descoperă artişti din toate colţurile lumii de care poate nu ai auzit niciodată. Se merge încălţat cu pantofi comozi şi se bat aleile din Muzeul Satului cu ochii în toate părţile, pentru că nici un metru pătrat nu e risipit: ateliere, workshopuri, multe culori şi voie bună.

Plai e despre artă, cultură şi oameni lejeri, cu mintea deschisă. Şi deşi încă la început de drum, eu cred foarte mult în potenţialul pe care îl are. Oamenii ăştia chiar nu contenesc din a face lucruri frumoase pentru Timişoara; să nu uităm că tot ei sunt responsabili şi pentru concerte precum Pink Martini sau Nigel Kennedy.

Dacă v-am făcut măcar puţin curioşi, musai să treceţi între 14 şi 16 septembrie pe la Muzeul Satului Bănăţean. Programul îl găsiţi aici, iar informaţii despre bilete şi abonamente aici. Tare mi-ar plăcea să îmi povestiţi luni cum vi s-a părut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)