Next stop: Sibiu

Nu ştiu ce am făcut ca să merit aşa o înlănţuire de surprize plăcute vara asta, dar tare au venit toate deodată, din toate direcţiile, ca în filmele americane.

Eram la Zilele Cetăţii Oradea şi le povesteam colegilor de apartament – Tudor şi Diana – că vara asta e puţin compromisă privind concediul, din mai multe motive, vorba unui clasic în viaţă. Şi atunci ne zic ei: “Eh, nu chiar, că veniţi prin Sibiul Meu“. La care Ovi al meu, nu ne explicăm nici acum de ce, a a dat-o pe aia cu Ştiţi, nu putem, cu banii, cu lucrul, e complicat.

L-am certat tare acasă, dar el nu a recunoscut nimic. Norocul nostru cu Tudor că, băiat fain fiind, a revenit cu invitaţia şi oficial, pe mail. Şi am spus un DA hotărât.

Ah, de când aştept momentul ăsta! Pe noi ne-au cam purtat vacanţele fie la mine acasă, fie pe la vecinii unguri şi sârbi, în ultima vreme. Sibiul e însă pe lista de oraşe de văzut încă de când am fost la workshopul Farmec şi am poposit vreo două ore acolo. Ăsta a fost singurul meu contact cu oraşul, dar îl simt foarte aproape, al meu tată fiind sas din zona aceea.

Evenimentul se va desfăşura sub numele Prin Sibiul Meu Baroc şi vom umbla cât ne vor ţine picioarele şi roţile bicicletelor de vineri până duminică.

Mulţumirile merg către Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu împreună cu Primăria şi Casa de Cultură a Sibiului, alături CNM Astra, Muzeul Brukenthal, Ivelo Sibiu, Image Art, Weinkeller, Pardon Cafe şi Atrium Classic Cafe.

2 thoughts on “Next stop: Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)