Unde-i slipul de altădată?

Era o vreme în care reprezentanţii sexului puternic, atunci când se aflau pe plajă sau la ştrand, purtau slip. Adică un fel de chiloţi, numai că din supraelastic, eventual cu un şiret în talie. Siguri pe corpul lor şi amatori de un bronz uniform, păreau mulţumiţi de costumul lor sumar de baie.

Asta până într-o bună zi, când au apărut boxerii, adică un fel de slip cu mâneci scurte. Iar apoi boxerii s-au transformat în panataloni scurţi, ca de fotbal. Iar ceva mai târziu, pantolonii scurţi, ca de fotbal au devenit pantaloni mai lungi, ca de baschet. Probabil că în câţiva ani bărbaţii vor sta la plajă în costum de scafandru. Şi nu pricep de ce, căci trendul societăţii nu se îndreaptă tocmai către pudoare, să fim serioşi. Femeile, de exemplu, au păstrat fără reţineri numai şnururile din vechile costume de baie.

Şi atunci vă-ntreb, dragii mei, unde-i slipul de altădată?

10 thoughts on “Unde-i slipul de altădată?

  1. La barbati a crescut burta foarte mult in ultimii 20 de ani. De aceea se folosesc pantalonii scurti deoarece pot ascunde cel putin 10 kg de burta!

  2. La bărbaţi a crescut penisul foarte mult în ultimii 20 de ani. De aceea se folosesc pantalonii scurţi, deoarece pot ascunde cel puţin 10 cm de penis!

  3. Mie una nu-mi plac slipii (daca asta o fi pluralul) clasici absolut deloc. Eu ma bucur de “pantalonasii” care-s la moda acuma. Ma bucur ca a disparut si moda cu slipii cu talie super joasa la femei.

  4. a disparut moda slipului la barbat (multumesc divinitatii modei pt asta) si sa stii ca nici snururi la fete nu am mai prea vazut la strand, si parca nici atata topless (chiar daca n-au disparut complet niciunele de mai sus). dar slipii, sper sa dispara de tot, mi se par dizgratiosi, ca sa nu zic ca am fost si eu la mare doua zile anul asta, ok, intr-un loc mai boem asa, si am vazut un barbat slipii facuti snur si bagati in fund, arata ca o femeie cu fund fain, si am terminat povestea.

  5. acuma nu vreau sa fiu insistenta, dar probabil ca daca era comozi slipii nu incepeau incet-incet sa dispara, de fapt asa cum au venit, asa s-au si dus. cat despre chilotii de baie bagati pana in colon, sincerr mi-e greu sa cuiva chiar ii este bine in ei. hai chiloti cu snur de bumbac, treaca mearga, ginecologii sunt aproape toti de acord ca sunt nesanatosi, ca sa nu spun ca nici chilotii normali nu fac bine la viitorii urmasi cand e vorba despre barbati, dar si din spandex? la strand? plaja? unde se pot agata tot felul de animalute si obiecte minerale? acuma daca era vorba despre tricouri, fuste, decolteuri, esrafe, palarii sau cat de lungi sa fie sosetele pe care le porti vara, mai ziceam ca ok, te imbraci cu ce te simti bine, dar aici nu prea e cazul…

  6. obiectie…costumul de baie al fetelor nu a ramas constant, ci s-a micsorat tot mai mult de-a lungul anilor. al barbatilo intr-adevar a inceput sa fie tot mai mare. concluzia este ca femeile sunt tot mai disperate sa arate cat mai mult din ce au fizic de oferit…pe cand barbatii se bazeaza tot mai putin pe ce au fizic de oferit si tot mai mult pe ce au de oferit in portmoneu sau in contu de la banca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)