Surprizele plăcute, această sursă de energie

Am avut o zi grea, în primul rând pentru că noaptea dinaintea ei a fost una şi mai grea. Somn puţin, simţit rău, trezit de dimineaţă, d-astea. Prima cafea mi-am băut-o pe fugă, la universitate, înainte de cele 3 ore de supraveghere care mă aşteptau, iar pe a doua am băut-o mai în tihnă, nu de somn, ci de foame.

La 14 eram acasă şi mă gândeam resemnată că nu are rost să mai dorm, că după 16 urma să plec iar. Cafea nu mai mergea să beau, aşa că am încercat ceva cu aplicare externă. Un duş răcoros, nu-i aşa, să mă revergorez, iar mai apoi un anticearcăn.

Ajunsesem în momentul ăla când deja eram ciufută de obosită şi mi se părea că nimic nu mai merită osteneala. Şi când mă lamentam eu mai tare, sună telefonul. De la celălalt fir, primesc o sursă de energie mai puternică decât 5 cafele fierte-n Red Bull: unul dintre oamenii minunaţi de la 24 FUN, dintr-un motiv sau altul, nu mai poate merge la Exit Festival şi mă întreabă dacă nu cumva vreau eu să merg. Cum să nu vreau, când duminică prestează minunaţii Guns’s’n Roses, pe care îi ştiu, vorba aia, de când eram mici?

Şi gata. Din momentul ăla, am uitat şi de somn, şi de răul de noaptea trecută şi de toate frustrările pe care între timp le mai acumulasem. Am prins o viteză ca în zilele mele bune şi am plecat la universitate ţopăind, unde am mai stat câteva ceasuri. Deci da, în weekend merg la Exit şi duminică la Guns. Să-i transmit ceva lui Axl? 😀

One thought on “Surprizele plăcute, această sursă de energie

  1. Sa va distrati, sa faceti poze, sa reveniti in Timisoara fara voci! 😀 Ma bucur ca au ajuns biletele la cineva care chiar se bucura de ele. Have FUUUN! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)