Happy Feet cu Organique

Nu cred că mai e un secret pentru vreunul dintre cunoscuţii mei că sufăr de OCD. Mi se pune pata pe câte vreo chestie nesemnificativă şi nu pot trece peste până când nu reuşesc, într-un fel sau altul, să readuc ordine în univers.

Partea cea mai enervantă din toată nebunia mea e că mi se întâmplă să am astfel de fixaţii şi cu persoanele. Şi asta de când mă ştiu. Am chiar o casetă video, din ziua în care am împlinit 7 ani, în care declaram sus şi tare că nici în ruptul capului nu o să îmi placă de nu ştiu ce băiat din cartier, căci avea dinţii galbeni.

N-am ce-mi face. În două secunde şi trei mişcări, pierd ansamblul şi mă poticnesc în detalii. Cum ar fi picioarele. Dacă văd, de exemplu, un bărbat cu şosete albe şi pantofi negri sau cu pantofii murdari în condiţiile în care nici nu plouă, nici nu-i praf, din secunda următoare nu îl mai pot privi cu aceiaşi ochi. Iar dacă toate astea le observ la femei, sunt şi mai înverşunată.

Mi se pare extrem de neplăcut privirii să văd o femeie super aranjată, dar cu picioarele neîngrijite. Vara, cel puţin, fac crize de nervi când ies în lume, pentru că unele domnişoare uită că scot tălpiţele la vedere şi, dincolo de săndăluţele cu platformă după ultimul trend, stau neruşinate bătături şi călcâie tari şi îngălbenite. Nu e frumos!

Şi pentru că ştiu că cititoarele mele se respectă, împreună cu dragii noştri prieteni de la Organique, vă propun un concurs. Trimiteţi-mi pe e-mail (găsiţi adresa la contact), în comentarii, sau pe Facebook (cu tag către mine şi pagina oficială Organique) o poză cu superpedichiura voastră din vara asta. O să facem o miniexpoziţie şi cea mai apreciată operă de artă câştigă un premiu la alegere, între crema asta şi asta, după preferinţe.

Aştept pozele până vineri, 29 iunie. Spor la pilit şi lăcuit! 🙂

3 thoughts on “Happy Feet cu Organique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)