Make-up session cu Organique

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu trec printr-o perioadă extrem de agitată, când fac de toate pentru toţi, mai puţin pentru mine. De-aia de-abia aştept ziua de duminică şi tare mi-ar fi drag să o împart cu câteva dintre voi. Ce-i duminică? Vă spun imediat.

Duminică e o zi de petrecut ca-ntre fete, pentru că prietenii noştri de la Organique s-au gândit să organizeze un make-up session în care să încercăm minunatele lor produse cosmetice organice.

Vă promit o zi de răsfăţ maxim, pe care aş vrea să o pierdem între machiaje, culori şi poveşti, cam ca pe vremea când eram mici şi uitam de noi în faţa oglinzii, masacrând fardurile mamelor noastre. O să aflăm mai multe despre ce înseamnă un produs organic, o să învăţăm cum să citim şi să interpretăm etichetele produselor din magazine şi o să ne desfătăm cu spectaculoasele ceaiuri înfloritoare despre care v-am mai povestit.

Evenimentul începe la ora 12, sa avem timp berechet şi are loc la Salonul Kelly Image. Pe şase dintre voi vreau să vă iau cu mine, tot ce trebuie să faceţi e să îmi lăsaţi un comentariu în care să vă exprimaţi dorinţa de a participa. Primul venit, primul servit.

3 thoughts on “Make-up session cu Organique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)