Parcul Copiilor Reloaded

Deşi îmi propusesem să ajung ieri, de-abia azi am reuşit să dau o raită prin proaspătul renovat Parc al Copiilor. Ca impresie generală, e frumos. Bine, asta din ce am putut vedea printre sutele de copii care chirăiau şi alergau în toate direcţiile. Drăguţi, de altfel, dar obositori.

Îmi place pentru că e aeririst. Amenajat frumos, cu alei întortocheate, ronduri de flori şi băncuţe. Totuşi, îmi pare mai degrabă o zonă de agrement decât una destinată cu precădere copiilor. Adică parcă nu sunt atâtea obiecte speciale pentru ei. Câteva leagăne, un carusel care nu era pus în funcţiune, vreo două tobogane, un labirint ai cărui pereţi de verdeaţă sunt încă în creştere, două chestii de căţărat şi mai câteva prostioare de făcut poze cu ele, gen scaun de prinţesă şi elicopter. Erau, în schimb, fel de fel de workshopuri pentru cei mici, dar nu ştiu dacă vor avea caracter permanent sau dacă au fost organizate doar în weekendul ăsta al inaugurării.

Toate peste toate, e frumos. E bine că în sfârşit nu mai e doar o suprafaţă dezafectată şi sunt convinsă că mai pe seară, când copiii dorm şi nu e atâta gălăgie, e un loc numai bun pentru adulţii cu chef de plimbare. Atenţie însă unde parcaţi, era plin de amenzi pe parbrizele maşinilor lăsate pe trotuar.

Şi câteva poze, făcute cu telefonul lui Ovi:

5 thoughts on “Parcul Copiilor Reloaded

  1. Eu am ajuns vineri in parc si, in ciuda vremii nefavorabile, era o multime de copii. Semn bun, zic eu.

    Cat despre amenajarea lui, eu am fost dezamagita ca exista doar un topogan pt cei mari, asa ca mine 🙁 In schimb, imi place cat de frumos l-au facut, e plin de verdeata si inca mai sunt spatii pentru a construi. Astept primul roller coaster 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)