11even revine!

În ultima vreme, Timişoara se scaldă în evenimente care mai de care mai frumoase, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Unul dintre acestea se află deja la a doua ediţie locală şi este o iniţiativă care mie îmi place foarte mult, de care v-am povestit şi anul trecut: 11even.

Pentru cei care nu au mai auzit de acest eveniment, vă spun pe scurt care este ideea pe care se bazează: aducerea împreună a 11 oameni obişnuiţi care au trecut prin nişte experienţe extraordinare, inspiraţionale, care merită a fi împărtăşite cu titlul de lecţii de viaţă. 11even este despre persoane ca mine şi ca voi, care au plecat de la zero sau poate de la realităţi care dădeau cu minus, dar care nu au renunţat până când nu şi-au îndeplinit un vis. Sau mai multe.

Dintre speakeri, o să amintesc doi de care sunt eu foarte interesată: Cătălin Vasii, cu o temă intitulată simpatic Cele 95 de teze ale lui Courage the Cowardly Dog şi Alina Burgoci, care s-a întors recent din Nepal şi va vorbi despre cum a resimţit ea diferenţele culturale şi spirituale între lumea occidentală şi cea orientală. Pe restul îi puteţi vedea aici. E absolut revigorant să vezi câţi oameni deosebiţi trăiesc printre noi. 🙂

11even Timişoara are loc pe 29 mai, în Life Pub, începând cu ora 18. Grăbiţi-vă cu înscrierile pe site, există două categorii de bilete: de 50, respectiv 100 de lei.
Ne vedem, deci? 🙂

2 thoughts on “11even revine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)