Cum a fost la Scavengers Hunt Timişoara

După cum mă lăudam săptămâna trecută, vineri am condus cu mândrie una dintre echipele participante la Scavengers Hunt, o competiţie foarte faină iniţiată de Editura All. A fost chiar mai distractiv decât mă aşteptam şi asta nu doar pentru că am câştigat.

Ca să vă faceţi o idee despre cât de mult s-a râs, vă spun doar câteva dintre probele pe care le-am avut de trecut: să umflăm 10 baloane de aceeaşi culoare, să facem rost de o halbă de bere plină fără să o cumpărăm, să fotografiem o pisică aristocrată şi să facem o poză în timp ce atingeam un nor.

Ne-am folosit din plin imaginaţia, spiritul creativ şi capacitatea de autoironie, dar probabil că nu am fi reuşit mare lucru dacă nu am fi dat peste nişte oameni extrem de prietenoşi pe străzile oraşului. Chiar nu mă aşteptam să coopereze atât de uşor: chelnereul care ne-a dat berea fără să ne ceară prea multe detalii, domnişoara de la McDonald’s care ne-a ajutat cu baloanele, doamna de la librărie care a răscolit rafturile până a găsit o carte cu pisici. A fost într-adevăr o muncă de echipă, doar că până la urmă echipa noastră a fost ceva mai mare decât cea oficială.

Am dus toate misiunile la bun sfârşit în vreo 20 de minute foarte intense şi am reuşit să ajungem primii. Dacă vreţi să vedeţi poze, le găsiţi aici.

Mi-a plăcut mult, mai vreau! 😀

4 thoughts on “Cum a fost la Scavengers Hunt Timişoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)