PRbeta 2012

Probabil că aţi aflat deja, dar mă simt şi eu datoare să vă spun că joi, 3 mai, are loc o nouă conferinţă PRbeta. Vor fi speakeri numai şi unul, aşa că dacă nu cumva v-aţi luat bilete până acum, o mai puteţi face până mâine, inclusiv. Biletul costă 190 de lei, iar studenţii cu carnetul vizat au o reducere de 50%. Pentru a participa, vă puteţi înscrie aici.

Bun, acum că am terminat cu informaţiile astea de maximă importanţă, să vă spun de ce vă recomand să participaţi. În primul rând, pentru că aveţi ocazia să ascultaţi poveştile unor oameni care chiar încearcă să comunice eficient în numele companiilor pe care le reprezintă în perioada asta atât de plină de schimbări. Sunt oameni care au reuşit, care au gafat şi care sunt dispuşi să povestească despre fiecare dintre aceste experienţe.

Apoi, pentru networking. Ştiu că ăsta e un cuvânt aproape de lemn, rupt din manuale, dar valoarea networkingului rămâne incontestabilă. La astfel de evenimente, vă întâlniţi cu oameni cu aceleaşi interese, temeri şi probleme, de la care puteţi primi sfaturi, cărora le puteţi da o carte de vizită şi cu care, la un moment dat, poate că veţi şi colabora.

Deci, ne vedem, da? 🙂
Joi, 3 mai, ora 8, la Hotel Timişoara. Be there!

2 thoughts on “PRbeta 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)