Facem echipă la Scavengers Hunt?

Scavengers Hunt e unul dintre evenimentele alea pe care le vezi la Bucureşti şi ţi-e necaz că nu se întâmplă şi la tine acasă. Ei bine, nu mai avem motive de supărare, căci vine şi la Timişoara!

În caz că nu ştiţi despre ce e vorba, vă spun doar atât: e un joc de echipă, distractiv şi antrenant, presărat cu misiuni care de care mai amuzante şi “imposibile”, creat într-un moment de maximă revelaţie de către cei de la Editura All.

Practic, vor fi patru echipe cu câte 5-8 membri legaţi între ei, echipe care în decursul unei ore trebuie să ducă la bun sfârşit o serie de task-uri primite pe o listă. Spre marea mea bucurie, alături de Oana, Tomata şi Bloodie, voi fi liderul uneia dintre echipe. Aşa că… cine vrea în Team Corina? 🙂

O să fie distractiv, haios şi dacă o după-masă minunată nu e suficient de motivantă pentru voi, cei de la Editura All plusează cu vouchere pe care le puteți folosi la Târgul de Carte Gaudeamus. Mai mult decât atât, cei mai norocoși vor putea câștiga chiar toată colecția Strada Ficțiunii.

Evenimentul va avea loc vineri, 4 mai, începând cu ora 17, cu plecare în aventură de la standul Editurii All din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

Pentru înscrieri în superechipa mea, daţi cu comentarii. Primele 7 sosite, primele servite. Nu garantez că o să câştigăm, dar fiţi siguri că o să ne distrăm pe cinste.

UPDATE!!! Gata, avem o superechipă formată din Tudor Sîrb, Oana Cândea, Ovi Ioana Tourmalina, că Ovi s-a retras din cursă, Todo, Deea, Monica Secea şi Denisa Tourmalina. Smells like a winner! 😀

18 thoughts on “Facem echipă la Scavengers Hunt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)