La club

Am și eu o dilemă în dimineața asta. Tot văd pe Facebook poze făcute te miri în ce cluburi de prin țară și toate fetele sunt îmbrăcate de parcă ar fi cel puțin revelionul. De ce se îmbracă fetele în rochii de seară când merg în club?

Nu e o întrebare sarcastică, sunt cât se poate de curioasă. Ultima oară când mergeam eu în cluburi, cluburile erau discoteci, iar noi mergeam îmbrăcate în blugi, fără tocuri, ca să putem dansa până dimineața și transpira în voie.

În cluburi nu mai merge omul ca să danseze? Nu de alta, dar pe tocuri de 12 e mai greu cu mișcarea, iar printre mătăsuri scumpe, se cam intimidează glandele sudoripare.

8 thoughts on “La club

 1. Păi mai nou, în cluburi merg oamenii ca să se afișeze și să facă paradă. Cel puțin în Heaven et co, “party people” nu se mai obosesc nici măcar să facă mișcarea aia mecanică ce se potrivește pe absolut orice ritm… stau pur și simplu nemișcați și se studiază reciproc. Ăsta este exact motivul pentru care am fost o singură dată în Heaven (târâtă, nu plină de entuziasm) și nu am de gând să mai merg prea curând (sau vreodată, dacă pot spera la așa ceva).

 2. Nu e vorba doar de cluburi, că toate sunt aşa acum. S-au stricat vremurile. Nu le lasă să intri fără cămaşă dacă eşti bărbat, sau rochie şi tocuri dacă eşti fată. Au mai rămas câteva locuri ok prin Piaţa Unirii… D’arc, Taine şi cafenelele:) Gândiţi-vă că fetele din poze cred că pe pregătesc toată săptămâna special pentru asta. Locuri de muncă sigur nu au.

 3. Da, în Taine mai ajung și eu pe la ore rușinoase. 🙂 În D’arc mai puțin de când am terminat facultatea.

 4. De-asta prefer Pub-urile, beciurile din Unirii și concertele în aer liber. Eu n-am chef/timp/energie să mă pregătesc 5 ore de-o ieșire în club. În plus, mi se pare cumva aiurea să mergi într-un loc în care singurul tău scop în viață e să colectezi priviri admirative și comentarii bune de pătrățelul roșu. Noi să fim sănătoase și să ne tocim balerinii dansând până dimineața.

 5. Cat de incomode sunt tocurile… asta depinde de persoana care le poarta. Eu fac podul din picoare purtand tocuri de 12 😛

  La costumatii de club/ discoteca nu ma pricep. Pot numara pe degete de cate ori am ajuns in astfel de locuri in 28 de ani. De trei ori la evenimente organizate de liceu, o data cu verii mei, o data cu prietenul si o data cu colegii de faculta. Si atat 🙂

 6. pentru club nu aveti timp sa va pregatiti, dar ciorba si sarmalele va ies bine? :)) pariu ca majoritatea celor care ati comentat aici sunteti combinate de cativa ani buni cu vreunu si va doare la banana de chestii ce tin de aspect (ca doar ala trebuie sa va placa asa cum sunteti, nu sa fie “superficial” si sa se gandeasca doar la aparente). sper ca sotia mea si la 40 de ani sa fie oricand ready de iesit intr-un club, nu imbracata cu un sac si adidasi sau cu parul pe bigudiuri facand de mancare.

 7. Dar am vazut si eu cateva exemplare care parca venisera la banchet. Am scris pe blog despre asta la un moment dat, si cineva mi-a replicat taios ca “asta e imbracaminte de club si numai romanii merg cu blugi oriunde”.
  Pana la urma… nu prea imi pasa, pentru ca oricum merg de 2 ori pe an, maxim si atunci prefer sa ma simt bine decat sa fiu pipaita sau ceva. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)