I heart Pizza

Da, dacă aș avea vreo 15 ani, probabil așa mi-aș exprima sentimentele față de acest minunat fel de mâncare.

Nu știu dacă v-am mai spus, dar de pizza mă leagă o poveste lungă și pasională. Prima oară când am mâncat o felie de pizza eram un copil tâmp cu breton și ochelari, încă în clasele primare.

Cu trâmbițe și mult fast se deschisese prima pizzerie din Târgu-Jiu, intitulată de un copywriter foarte subtil Quatro Staggioni. Serveau pizza cu blat gros și ciuperci din conservă, pe care n-aș mai pune gura acum, dar chiar și în condițiile astea, bucata aia de cocă cu de toate a devenit mâncarea mea preferată.

Mai apoi, în fiecare concediu cu părinții, la mare, eu la fiecare terasă comandam doar pizza, de nu mai știau ai mei cum să mă păcălească să mănânc și eu o ciorbă. Jde mii de ani mai târziu, adică azi, pizza e încă mâncarea mea preferată. Picantă și cu multă mozzarella, de l-am făcut pe bietul Andrei să o și numească după mine.

Și pentru că orice lucru parcă e mai bun când e la ofertă, ca amasador al pizzei pe Terra, mă simt datoare să vă spun că Pizzeria Rustica, cea care ne-a tot fost alături în demersuri bloggeristice și nu numai, are o promoție ce-ți lasă gura apă și portofelul (aproape) plin: două pizza din acelaşi sortiment şi două doze de Pepsi la 30 de lei, cu transport şi ambalaj inclus. În fiecare zi, alt sortiment e scos la ofertă, așa că stați cu ochii pe pagina lor de Facebook, ca să vi le alegeți pe cele care vă plac cel mai mult.

One thought on “I heart Pizza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)