Produse Organique pentru ten uscat

De când mă ştiu, am pielea foarte uscată. Atât de uscată încât, la workshopul organizat de Farmec, am oripilat lumea cu un nivel de sebum şi de hidratare apropiat de zero. Senzaţia că mă strânge pielea – şi de pe faţă şi de pe corp – e pentru mine una frecventă şi extrem de enervantă.

Din aceste motive, când cei de la Organique mi-au trimis un chestionar pentru a vedea ce nevoi am, l-am umplut cu problemele mele cu pielea uscată. Şi oamenii mi-au trimis exact acele produse potrivite mie, lucru rar întâlnit în cadrul companiilor, de obicei testezi ce vor ele, nu ce vrei tu.

Revenind la produsele Organique, patru produse mi-au răsfăţat zilele şi pielea în ultima lună: crema de zi hidratantă de la i+m, uleiul de argan pentru piele, dar care poate fi folosit şi pe părul foarte uscat şi gelul de duş şi loţiunea de la Alva.

Să le luăm pe rând.

Crema de la i+m îmi place în primul rând pentru ambalaj. Este mică, portabilă, cu un sistem foarte fain de eliminare a conţinutului şi, dincolo de faptul că intră repede în piele, îmi place că nu are un miros puternic. Mă enervează cremele cu parfum intens, că se amestecă cu parfumul meu şi devin o sorcovă olfactivă. Dacă vă tentează, eu zic să o comandaţi până nu trece luna aprilie, că în perioada asta, la orice produs cumpărat din gama i+m se primeşte GRATUIT tonicul Hydro Performance sau gelul de curăţare Phyto Balance.

Uleiul de argan pentru piele a fost surpriza cea mai plăcută. Mi-era teamă că o să îmi rămână unsuros pe piele şi nu suport senzaţia asta, dar nu a fost aşa. Probabil că ţine mult de tipul de piele, căci am citit la Denisa că ei nu i s-a potrivit, dar mie mi-a lăsat pielea foarte hidratată, fină şi deloc unsuroasă. Nu îl folosesc zilnic, ci doar după câte o baie lungă, când simt nevoia de răsfăţ.

Am lăsat la urmă gelul de duş şi loţiunea de la Alva pentru că sunt preferatele mele. Hidratează şi catifelează pielea, o tonifică şi au un miros plăcut şi extrem de discret. Îmi plac atât de mult, încât le-am cărat după mine acasă, de sărbători, ceea ce eu nu prea fac, că sunt extrem de comodă şi practică. Dar zău că nu mă mai pot despărţi de ele! Rar am dezvoltat o astfel de relaţie cu un produs cosmetic, aşa că le recomand cu drag.

În concluzie, de aveţi tenul uscat şi încă nu aţi găsit produse de care să fiţi mulţumite, încercaţi-le şi pe astea, poate vă ajută aşa cum m-au ajutat şi pe mine.

2 thoughts on “Produse Organique pentru ten uscat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)