EBA, de-acum te înţeleg!

În frumosul film făcut cu ocazia evenimentului Bloggeri la Schimb, cândva, către final, într-un moment de maximă iluminare, am spus “tabeluri”, ca plural de la “tabel”. Habar n-am de ce, cred că de la emoţii – că nu-mi prea place mie să fiu filmată. E clar că nu am nici o scuză, am comis-o, asta e.

Ei bine, plină de ruşine şi de mustrări direcţionate către propria-mi persoană, mi-am dat seama cât de similară e situaţia asta cu vestitul caz al succesurilor. Şi zău că acum parcă o înţeleg mai bine pe săraca Elena Băsescu. E uşor să faci o asemenea greşeală, e groaznic dacă se întâmplă exact când ai camera pe tine, dar… se întâmplă.

Şi da, mă iubesc mai puţin de când cu aceste tabeluri.

4 thoughts on “EBA, de-acum te înţeleg!

  1. Daca ne gandim la cate greseli facem pe parcursul vietii(unele pardonabile,altele mai putin) si ajungem sa credem ca ne iubim mai putin din aceste motive, atunci pe la vreo 60 de ani nu ne mai pasa deloc de noi. Din fericire,suntem prea egoisti.

  2. Nu cred ca exista persoana care sa nu fi facut vreo greseala gramaticala sau vreun dezacord in viata, deci nu te simti nasol. Mai devreme sau mai tarziu o “comitem” toti 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)