Cadouri de Paşte?

Stăteam azi pe jumătate adormită şi pe jumătate lihnită, când aud un grup de studenţi vorbind pe culoar de ce cadouri or să facă şi speră să primească de Paşte.

Ha? De când e moda asta? Adică ştiam şi eu de un domn Iepuraş, dar ăla era mai mult pentru cei mici, că de, ei vor mereu câte ceva.

S-a schimbat ceva între timp? Să îmi fac probleme? Să mă agit? Că în afară de câte un ou sau altă figurină de ciocolată, eu nu am dăruit nimic niciodată de Paşte. Şi nici nu am primit.

Dar observ că în jurul meu s-a trecut deja la categoria grea şi Paştele a devenit un fel de Crăciun, numai că în loc de globuri avem ouă. Nu zic că-i neapărat rău, numai că vreau să ştiu şi eu, să nu care cumva să ies din rândul lumii. Voi luaţi cadouri (şi) de Paşte apropiaţilor?

7 thoughts on “Cadouri de Paşte?

  1. Normal nu. Anu’ asta in schimb am expediat spre Ro niste iepuri de ciocolata, oua de ciocolata Milka, napolitane Manner, bomboane Nimm2 si ceva cafea ce nu se gaseste in Cluj inca. Pentru copii cu varste intre 5 si 55 de ani.

  2. Da, mereu am luat câte ceva, dar niciodată nu a fost ceva foarte sofisticat. O atenţie simbolică, un vin, ouă sau iepuraşi de ciocolată, lucruri de genul ăsta.

  3. luna cadourilor este decembrie. De Paste, se privesc mieii in ochi, si se alege cel pe care-l vom sacrifica si manca. :)))

  4. Eu iau cadouri cu fiecare ocazie! Si daca n-am o ocazie, creez una.

    Atat de mult incat am primit interdictie de la a mai lua cadouri. 🙁

    Asa ca de Pasti, o sa-mi fac cadou singura. Un cadou care se poate savura in doi! 🙂

  5. Eu primeam de Pasti intotdeauna cadouri consistente de la ei si cand am crescut faceam. Si din cate stiu eu (dar poate gresesc) in zona asta “se poarta” cadourile de Pasti. Eu si acum ma pregatesc cu cadouri pentru familie si pentru cei dragi care nu-s rude. Si stiu ca voi si primi ceva :D.

  6. Primesc cadou numai de la pariniti: drob, pasca.. din acestea de-ale gurii pe care stiu ca singura nu mi le pregatesc. Si mie imi pare cam ciudat daruitul de cadouri de Paste. Sper sa nu se transforme chiar intr-un al doi-lea Craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)