Porţi Deschise

Azi am fost la Ziua Porţilor Deschise, la UVT, reprezentând cu mândrie departamentul din care fac parte. Nu vă speriaţi, acesta nu este un articol promoţional. Vroiam doar să împărtăşesc cu voi bucuria pe care am simţit-o când am văzut că facultăţile învaţă, încet, încet, să se promoveze frumos şi creativ.

Evenimentele de tipul Porţilor Deschise sunt cred printre încercările cele mai vârstince de promovare instituţională, care se limitau de obicei la câte un stand ponosit încărcat cu pliante tipărite alb-negru.

Astăzi însă am avut parte de o surpriză extrem de plăcută: studenţii de la Muzică au cântat, cei de la Teatru s-au jucat, au avut chiar şi un mim, cei de la Sport au făcut fel de fel de giumbuşlucuri, fizicienii aveau un roboţel şi, în principiu, fiecare facultate a vrut să arate că nu are de oferit doar informaţii, ci şi nişte valori şi o personalitate aparte.

Bravo şi la mai mare! Suntem pe drumul cel bun!

4 thoughts on “Porţi Deschise

  1. Hey Corina, chiar vroiam sa pun si eu o intrebare. Am observa la Business Days ca facultatea noastra era partener si pe mape era singura care nu avea sigla. Scria pur si simplu Facultatea de Stiinte politice, filosofie si stiinte ale comunicarii.
    Mi se pare rusinos ca tocmai noi nu stim sa ne promovam, asa ca atunci cand dati de unul din asta talentat in ale graficii, sa-l puneti sa faca o sigla sau sa faceti un concurs de sigle si cea mai faina sa castige… ceva 🙂

    Ce zici? 😀

  2. @Monica Nu ştiu de ce, dar comentariul tău era în spam. Zici bine ce zici şi ne-am gândit şi noi la varianta propusă de tine. O să o şi implementăm cât de curând. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)