Schimb de experienţă

Noi, ăştia din Timişoara, avem o legătură specială cu oamenii de la Cluj. Totul a început pentru mine cu 3 ani în urmă, când, fără măcar să îl fi văzut vreodată la faţă sau să îi fi citit blogul (iertare!), m-am conversat vreo jumate de oră la telefon cu Andrei Crivăţ, că era Ovi pe la el și așa s-au gândit ei, că ar fi cazul să ne cunoaștem. Și ne-am cunoscut și ne-am plăcut de la primul Alo.

La mai puţin de o lună după momentul ăsta, eram la domnul Andrei de-a vizita, împreună cu Ovi. Tot atunci i-am cunoscut și pe Răzvan și Alina, care recunosc că la început m-au intimidat, că îmi păreau mari și sobri, deși ei nu sunt deloc mari și nici sobri.

Iar acesta a fost începutul unei frumoase prietenii. Au urmat vizite de curtoazie sau cu un scop precis, ba noi la Cluj, ba ei la Timișoara, c-așa-i în blogging. Și uite că mai punem o piatră la temelia acestei relații intercomunitare, într-o frumoasă și îndrăzneață primă ediție de Bloggeri la Schimb.

Practic, cinci bloggeri din Timișoara merg la Cluj și cinci bloggeri din Cluj vin la Timișoara. Dar nu ne fâțâim doar așa, de amorul artei, ci mergem să petrecem o zi la sediul Siemens din fiecare dintre cele două orașe, să demonstrăm că și bloggerii e oameni și poate să muncească. Bărbații la linie, fetele la vânzări, căci așa ne șade bine.

Recunosc că am emoții, atât pentru mine, că nu-s foarte înfiptă din fire, cât și pentru Ovi, că e cam gingaș și mi-e să nu-și dea cu vreo unealtă peste degete, ca să zic așa. Norocul nostru că cei de la Siemens au și o divizie de Healthcare și ne-or repara dac-o fi nevoie. 🙂

Așadar, pe 16 martie să fiți cu ochii pe noi, să vedeți cum ne spetim muncind ca niște coroporatiști ce visăm să fim.

Și acum, momentul sponsorului: Bloggeri la Schimb este un eveniment Siemens susţinut de Restaurant Belvedere, Porsche Timisoara, Pizza Hut, Best Western Fusion Hotel şi Autonom Rent-A-Car.

7 thoughts on “Schimb de experienţă

  1. Avea vreo 3-4 ani. Intr-o zi pune mana pe ciocanul meu si se apuca sa bata un cui pe care-l tinea in mana stanga. La un moment dat, scapa ciocanul din mana dreapta si duce repede mana stanga la spate. Nu stie sigur daca trebuie sa plinga. Vazind ca nu-l baga nimeni in seama, ia din nou ciocanul in mana dreapta, si ca sa nu mai pateasca vre-un accident, continua sa bata cuiul tinind mana stanga la spate. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)