Monica Gabor, această căutătoare de valori

Sunt acasă, aşa cum probabil că aţi putut intui din articolul anterior. Şi când sunt acasă, fără să îmi propun neapărat, îmi reiau comportamentul lăsat în colţul camerei atunci când am plecat la facultate.

Mă alint mult, mă las răsfăţată, stau mai puţin pe net, iar seara adorm cu ochii în televizor. Lucru pe care l-aş fi reuşit şi aseară, dacă nu m-aş fi enervat atât de tare.

Butonând în căutare de programe adormitoare, am văzut-o pe nimeni alta decât pe Monica Gabor, care e un fel de Mihaela Rădulescu cu picioare mai lungi, că şi ea ba se mută în SUA, ba se întoarce.

În fine, nu mă preocupă problemele mondene şi probabil că m-ar fi lăsat fără reacţie dacă nu aş fi auzit-o spunând cum ea a ales căsătoria cu dl. Columbeanu – că aşa îi spune acum, de când au divorţat – pentru că era convinsă că o să îi transmită multe valori spirituale. Căci nu-i aşa, orice bărbat de 50 de ani care umblă cu fete de liceu este un om cu valori spirituale solide şi numeroase. Ah, şi ca să fie ipocrizia demnă de manual, faptul că şi iubitul ei actual este nu milionar – cum a îndrăznit să-l jignească reporterul – ci miliardar, este o pură coincidenţă.

Şi asta nu e tot, căci, dragii mei, a ţinut să ne mai spună că ea umblă prin cercuri extrem de selecte în S.U.A. Atât de selecte încât, în caz că vă interesează, Obama este bine. V-o spune Monica.

Geez!

5 thoughts on “Monica Gabor, această căutătoare de valori

  1. Ce ti-e si viata asta, o cautare continua…

    Ce nu ‘săşi că eşti la gorj? Să-mi iei şi mie două pâini, că am auzit că-s mai ieftine.

  2. Daca ai si scris pe blog despre un asemenea nimic, inseamna ca te-ai enervat pe bune!!

    Extrem de multe tampenii ma oftica si pe mine (de aia nu imi fac blog – as scrie despre toate lucrurile neinsemnate).

    Succes 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)