Natural, organic, sănătos

Ştiu că nu e un lucru de care să fiu mândră, dar niciodată nu am fost foarte preocupată de un stil de viaţă sănătos. Nu citesc etichetele de la alimente decât ca să văd când expiră, îmi place supa la plic şi sunt o ignorantă când vine vorba de E-uri şi alte litere din astea cancerigene.

În ultima vreme însă, parcă nu mă mai încadrez în peisaj cu toată nepăsarea asta a mea. Mai toată lumea din jurul meu e din ce în ce mai preocupată de produsele pe care le consumă, fie că e vorba de alimente sau de cosmetice. Prietenele mele mi-au luat cosmetice pe bază de bere, fără chimicale şi alte cele, ai mei cumpără doar ouă de ţară şi lactate la fel, numai eu am rămas în secolul trecut, cu chimicale în şampon şi junkfood în frigider.

Şi parcă nu-mi mai place. Mi-am dat seama, la cei 25 de ani ai mei, că nici comoditatea, nici preţul nu mai reprezintă o scuză. Întotdeauna avem de ales şi dacă nu aş alege nici în ruptul capului o floare de plastic în locul uneia naturale, nu văd de ce aş alege artificialul când vine vorba de alimente, ceaiuri ori cosmetice. Aşa că punem punct vieţii urbane şi ne întoarcem puţin la natură, cu sprijinul celor de la Organique.

Şi pentru că în echipă orice efort pare mai mic, nu sunt singură în demersul ăsta, ci împreună cu Tomata, Zăineasca, Lili, Denisa, Lavinia, Raluca, Daniel şi Diana. Şi vă invit şi pe voi să luaţi parte la această aventură.
Ne aşteaptă multe lucruri frumoase, verzi şi sănătoase pentru trupul şi starea noastră sufletească. O să începem cu degustarea unui ceai absolut special, care nu numai că e 100% natural, dar este spectaculos din punct de vedere estetic.

Dar înainte să vă dau mai multe detalii, aş vrea să ştiu care dintre voi aţi vrea să participaţi la un mic ceai dansant duminică, după 18, împreună cu mine şi Tomata. Primele 10 comentarii sunt câştigătoare.
Hai, că e o ocazie bună să ne cunoaştem mai bine şi să mai stăm de poveşti! 🙂

17 thoughts on “Natural, organic, sănătos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)