Problema toaletelor de la mall

Cine știe să îmi explice de ce restaurantele/barurile/cafenelele din incinta mall-ului nu au toaletă proprie? Cel puțin asta e situația la Iulius Mall, în Timișoara. Mi se pare stupid și incomod, mai ales pentru un om care nu cunoaște bine mall-ul respectiv.

Am fost sâmbătă la Pizza Hut și pe la a doua sticlă de apă minerală mă gândeam că dacă m-ar năpădi vreo nevoie subită și aș fi prima oară în locul ăla, până să găsesc o toaletă, s-ar duce naiba nevoia mea direct de-a lungul pantalonilor.

Așa că vă întreb pe voi, cititorii mei înțelepți: de ce nu sunt băi în localurile din mall? E vreo reglementare anume în sensul ăsta? Și dacă da, care e rostul ei?

9 thoughts on “Problema toaletelor de la mall

  1. Chiar și pentru persoanele care cunosc mall-ul , atunci când ai nevoie , ți se pare că toaletele sunt prea departe și bine ascunse.
    Nu cred că există vreo reglementare, dar mă gândesc că le convine mai mult să nu aibă toaletă. Nu trebuie să investească în spațiu, amenajare, consumabile.

  2. Cred ca pentru ca nu era prevenit in proiectul mall-ului unde sa fie magazin de pantofi si unde sa fie restaurant. Daca da faliment cafeneaua poate fi inchiriat spatiul de orice altceva. De exemplu, Leonardo a fost inlocuit de Pizza Hut.

  3. Cred (dar nu bag mana in foc ca e fix asa) ca legislatia spune ca trebuie sa existe toaleta in incinta. Ori, cum cafenelele de la Mall se afla in incinta Mall-ului, faptul ca pe fiecare etaj exista 1 sau 2 toalete e ok dpdp legislativ.
    E ca si cu terasele din Unirii…

  4. :)) cum sa faci baie speciala pentru un spatiu comercial care acum e inchiriat pt pizza hut si peste 4 luni poate fi pentru nu stiu ce magazin de haine? :)) ar fi trebuit sa iti dai seama de non-sensu articolului macar in timp ce il scriai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)