Ce mai fac copiii din filme?

De ceva vreme am început să revăd The Nanny. Îmi era dor de vocea ei nazală și de umorul absolut inconfundabil al lui Niles. Și acum, după atâția ani, mi se pare foarte amuzant serialul ăsta. Iar copiii ăia joacă chiar bine. Ceea ce m-a făcut să mă întreb: ce s-a întâmplat cu ei?

Poate greșesc, dar eu nu-mi aduc aminte să îi fi văzut în vreun film de lung metraj. Ba, parcă pe tipa blondă și foarte slabă am văzut-o într-un film de mâna a doua în care juca și Cher. Dar în rest, nimic.

Și același lucru e valabil pentru foarte mulți actori copii care au avut un debut apreciat și apoi, nimic. Jake din Two and a half men a crescut o dată cu serialul, dar nu a mai făcut nimic notabil. Bud din Familia Bundy. Fudge din serialul cu același nume. Copiii din Mrs. Doubtfire. The one and only Macaulay Culkin. Și toți aceia care au avut apariții singulare în filme sau seriale de succes și care acum sunt adulți.

Oare ce fac? Cu ce se ocupă? Fac filme foarte proaste? S-au reprofilat? Și-au pierdut talentul o dată cu inocența? Și aici intervin eu și fac scenarii. Îmi imaginez tot felul de povești în care copiii ăștia au fost obligați să joace în filme, văd părinți lacomi care au profitat de pe urma lor sau revelații ale tinerilor actori care și-au dat seama că lumea pervertită a cinematografiei nu li se potrivește, așa că s-au retras într-un sat de munte unde sunt acum învățători sau preoți.

Cel mai probabil eu bat câmpii, dar, totuși, oare ce fac acum copiii din filmele adolescenței noastre?

2 thoughts on “Ce mai fac copiii din filme?

  1. Madeline Zima, cea care a interpretat-o pe Grace Sheffield (junioara familiei) în The Nanny, was “F**king and punching” în primul sezon din Californication. Yup, all grown up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)