Facebook-ul, această Mama Omida a zilelor noastre

Mai întâi, ai pătruns în sufletul tuturor celor care ţi-au văzut profilul. Am înţeles, că doar curiozitatea e firească fiinţei umane. Apoi, ţi-ai aflat numele de indian. Am trecut şi peste asta, că poate ţi-a părut exotic.

Dar ai cam întrecut măsura. Ai văzut în ce condiţii o să mori, cât la sută eşti înger şi cât eşti drac, iar acum afli printr-un click cât de bogat o să fii?!?
Şi toate astea în vreme ce Urania şi Zuckerberg s-au aliat într-un maraton al predicţiilor astrologice care mai de care mai stupide: vezi AICI ce hârtie igienică să foloseşti în funcţie de zodie! Află ce ciorbă le place bărbaţilor gemeni!

De unde pofta asta avidă pentru un mistic de mâna a doua? Ajută pe cineva la ceva? Întreb serios, fără urmă de sarcasm şi plină de curiozitate. Că mie îmi pare că, din păcate, Facebook-ul devine din ce în ce mai mult un tărâm al spamului, al aplicaţiilor idioate şi al utilizatorilor de hi5 care s-au văzut fără loc de joacă. Nu zic că nu există şi conţinut de calitate, dar parcă nu mai are loc să răsufle printre atâtea vrăji şi incantaţii. Chiar nu a învăţat nimeni nimic de la Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele ei?

6 thoughts on “Facebook-ul, această Mama Omida a zilelor noastre

 1. @adizzy asta am cam făcut, dar parcă aş fi vrut să nu fie nevoie.

  @joyflint Da, dar contează şi ce vrei să afli. 🙂

  @Eunice Pe mine nu m-a prins atunci, la începuturi şi l-am cam lăsat de izbelişte. Imediat dau o raită pe acolo să văd ce se mai întâmplă.

 2. Eu nu am cont de FB 😐 Stiu! E ciudat rau, pentru ca peste tot unde arunc o privire e si FB prezent la datorie si asa ma “mananca” sa imi fac cont… dar inca sper ca mai pot sa supravietuiesc fara :-S

 3. E cea mai mare prostie dupa ce ca au toate informatiile despre noi cum ne cheama unde am studiat ce relatie avem ce muzica ne place si ce citim, parerea mea e ca Facebook ar trebuii sa ne dea bani pentru asta.
  Am incercat de multe ori sa sterg contul surpriza, se dezactiveaza si dupa 2 saptamani in care nu l-am mai folosit deloc am intrat si surpriza totul era acolo conversatii, poze, posturi tot.
  Cine ma invata cum sa sterg facebookul???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)