I am Sherlocked

Aşa cum ameninţam pe reţelele sociale, aseară am văzut cel de-al doilea film Sherlock Holmes. A fost exact aşa cum mă aşteptam, deci mi-a plăcut. Totuşi, mai mult decât filmul mi-a plăcut primul episod din cel de-al doilea sezon al serialului cu acelaşi nume, pe care l-am văzut imediat cum m-am întors de la cinema.

Scos de BBC, acesta imaginează un Sherlock Holmes modern, la fel de carismatic, dar care se bucură şi de avantajele tehnologiei în genialele sale deducţii. Serialul ăsta m-a prins încă de anul trecut, când căutam ceva mystery cu detectivi sclipitori, că eu sunt îndrăgostită de Poirot şi alte personaje similare. Într-o doară, am dat click pe acest Sherlock al timpurilor noastre şi 3 episoade mai târziu, plângeam de nervi că era gata sezonul şi se terminase cu prea mult suspans pentru mine.

Dar uite că am rezistat şi s-a meritat aşteptarea, chiar dacă este fără de Downey Junior. Merită văzut şi revăzut de dragul replicilor, întorsăturilor de situaţie şi atmosferei speciale. Recomand, deci, în special amatorilor de gen.

Şi un mic promo, pentru cei mai neîncrezători în părerile unei domniţe uşor impresionabile:

http://www.youtube.com/watch?v=L–EsEiA3ec

6 thoughts on “I am Sherlocked

  1. Sherlock de la BBC imi place si mie tare mult. anu trecut am vazut primul sezon – doar 3 episoade :)) – si abia asteptam sa reinceapa. Inca nu m-am uitat la sezonu 2.

    Pentru seriale cu detectivi sclipitori nimic nu bate Millennium in ce priveste atmosfera. De acord ca Sherlock e mai carismatic dar Frank Black e mai mistic.

  2. Vaaai, aşa, Millenium! Mă uitam la el prin liceu şi am vrut să îl revăd de curând, dar mi-a fost imposibil să îmi aduc aminte cum se numea! Tot The Twilight Zone îmi venea în minte, nu ştiu de ce. Noroc că ai spus de Frank Black că am avut un flash. 🙂 Mersi, acum mi-l iau! 😀

  3. Hehehe… eu abia astept sa apara urmatorul episod… duminica viitoare!! 😀
    Vacanta asta a fost un soi de “omagiu lui Sherlock Holmes”, ca am vazut si ambele filme si am si citit 2.5 din cele 4 volume cu povestirile si romanele cu el :D.

  4. Şi eu tot zic că o să citesc cărţile, dar de când cu doctoratul îmi fac cam greu timp pentru beletristică. 🙁 Dar şi când l-oi termina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)