Ce au cântăreţii şi n-am eu?

Eu toată viaţa m-am întrebat diverse lucruri, de la cele mai profunde la cele mai tâmpite. De unde şi categoria cu acelaşi nume de pe acest minunat blog.

Ei bine, dintre aceste întrebări, una este recurentă. Fiind înconjurată mereu de muzică, pentru că nu mă văd trăind altfel, uitându-mă cu jind la concurenţii de la Vocea României, nu pot să nu pun o întrebare cât se poate de infantilă, dar sinceră: oamenii care cântă dumnezeieşte se diferenţiază cumva, fiziologic, de noi, restul?

Au ceva în plus, ceva în minus? Au corzile vocale în formă de cheia sol? Au o harpă-n diafragmă? Au mâncat ler când erau mici? Cum se explică, obiectiv, din punct de vedere “tehnic”, talentul lor?

Nu de alta, dar mi-aş face o operaţie, şi nu ştiu la ce. 🙂

6 thoughts on “Ce au cântăreţii şi n-am eu?

  1. La mine stiu sigur ca e de la ureche vine problema. Nu pot sa redau ceea ce aud. Dar imi place la nebunie sa invat toate versurile si sa cant toata ziua… dar fara sa chinui pe altii. :-))

  2. Cred că e foarte simplu. Trebuie să îţi placă să cânţi, în primul rând. Restul vine de la sine, cântând în faţa oglinzii cu peria de păr ca microfon. Exersând vei reuşii! Baftă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)