Vești bune de pe frontul 11even

UPDATE: Și fericiții care vor merge mâine la 11even sunt Raluca, Dani, Ioana, Cristian Sitov și Oița Fantastică. Felicitări și să vă bucurați de eveniment! Aștept impresiile voastre! 😀

Mai întâi de toate, să începem cu o veste neutră dar foarte, foarte importantă: s-a modificat locul de desfășurare a evenimentului 11even din Timișoara, astfel că nu o să mai aibă loc la Colegiul Ion Vidu, ci la Universitatea de Vest din Timișoara, în Aula Magna.

Acestea fiind spuse, să trecem la vestea bună: vă ofer 5 invitații de 2 persoane la evenimentul 11even din Timișoara, de vineri. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia lor este să alegeți unul dintre speakerii din lista de aici și să îmi spuneți de ce vreți să îi ascultați povestea de viață.

Voi premia cele mai convingătoare cinci comentarii. Spor la scris! Concursul se închide joi, la ora 20.00.

6 thoughts on “Vești bune de pe frontul 11even

 1. Am auzit o groază de povești minunate despre doamna Maria Grapini. Ea nu numai că este una din reprezentantele de seamă ale ”sexului frumos” ci are și o poveste extraordinară despre cariera ei de succes. Aș vrea să aud această istorisire chiar de la dânsa.

  Ca fapt divers, celor care participau la interviuri (vânzări, marketing, etc.), doamna Grapini le punea adesea o întrebare dificilă. Sper că am să i-o adresez chiar eu, în cazul care voi ajunge la acest eveniment. 🙂

  Prin acest comentariu, sper să particip la concursul tău pentru invitațiile la 11even. 😀

  Mersi!

 2. Mie imi este greu sa aleg un nume din lista, tocmai pentru ca sunt oameni ale caror povesti nu le cunosc. Vreau sa merg acolo, sa ii aud pe toti si apoi promit ca o sa revin cu un comentariu sa il aleg pe cel care m-a impresionat. 🙂

 3. eu as fi interesata sa aud pe Linda Saskia, pentru ca sunt la randul meu pasionata de tot ce inseamna arta…..iar descrierea ei mi se pare interesanta:)
  si mai am o optiune….pe Cata Vasii….ma gandesc ca este un om foarte transparent:)

 4. Cu totii sunt oameni ce au povesti impresionante, asa ca mi-e dificil sa numesc doar unul. Mi-ar placea sa „visez” alaturi de Ioan Garboni, sa fac calcule de i-uri dimpreuna cu Vasii si sa o ascult pe doamna Grapini, pe care nu am avut niciodata ocazia sa o vad in carne si oase, sau sa-i ascult povestea de dincolo de tastele care-i aliniaza cuvintele pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)