Un #blogjuan cu î din i

Prima oară când am aterizat pe blogul lui era acum mai bine de 3 ani. El era amuzant, iar eu eram deprimată. Combinaţia perfectă. Trei ani mai târziu, el e încă amuzant, iar eu sunt toată ziua cu zâmbetul pe buze.

Îmi place pentru că găseşte poveşti în cele mai nesemnificative aspecte ale vieţii. Iar uneori, în chestii despre care nu ai vrea să vorbeşti vreodată. Am putea spune că e un fel de trend-setter în ce priveşte umorul bloggeristic. De la el a pornit nebunia cu trololo-ul şi activităţile conexe, el a dat-o pe aia cu Dă-ţi-ul şi dincolo de toate, încă trezeşte controverse absolut savuroase cu cei 36 de miioane de români care îl citesc zilnic.

Poate o să spuneţi că sunt subiectivă. Şi eu o să vă raspund, că da, sunt. Dar nu pentru că relaţia noastră e una specială, ci pentru că umorul ţine de preferinţe. Iar mie-mi plac glumele lui! Îmi plac atât de tare, încât atunci când sunt prost dispusă, încep să îi răsfoiesc blogul şi să îi devorez articolele încadrate la categoria Fun. Şi la Poveşti. Şi mă trezesc râzând singură în cameră sau mai rău, în sala de seminar.

Îmi place umorul lui pentru că este un umor sincer, absolut firesc, emanat prin toţi porii blogului pe care îl meştereşte de atâta amar de vreme. Iar asta e o calitate pe care o întâlneşti mai greu în ziua de azi. Aşa că îl susţin cu mândrie pe Ovi Sîrb ca blogjuan amuzant!

4 thoughts on “Un #blogjuan cu î din i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)