Persoana I, o veste și-un anunț

Iertaţi-mi lipsa de modestie şi excesul de încredere în sine, dar de un lucru sunt sigură: nu sunt proastă. Totuşi, de fiecare dată când îmi făceam teste de inteligenţă găsite te miri pe unde, trăiam cele mai groaznice frustrări încercând să rezolv corect problemele de orientare în spaţiu.

Niciodată nu am avut o vedere în spaţiu strălucită şi nici o orientare prea bună. Să mă pui să citesc o hartă e ca şi cum m-ai pune să citesc cărţi scrie în alfabet chirilic. Dar aparent asta nu mă descalifică din tagma oamenilor inteligenţi. Pentru că inteligenţa e şi ea de mai multe feluri. Dar despre asta va vorbi Casandra miercuri, în cadrul Zilelor Educaţiei Nonformale, la cafeneaua D’arc din Piața Unirii. Eu voi fi acolo, vă recomand şi vouă să vă înscrieţi, că or să aibă loc nişte workshopuri extrem de interesante.

Şi dacă tot am ajuns aici, să vă povestesc ce-am mai făcut în ultima vreme. Pentru că trainingul ţinut de Casandra este un training marca Persona I*. Ce este Persoana I? Ei bine, este o asociaţie formată la iniţiativa Casandrei la care am aderat cu drag, pentru că avem obiective comune. Cei mai mulţi dintre voi ştiu că eu predau la Universitate şi că iubesc ceea ce fac. Însă trebuie să recunoaştem că rareori educaţia formală, din instituţii, este suficientă.

Aşa că ne-am propus să venim în completarea acesteia cu o serie de traininguri multidisciplinare care să ajute tinerii din Timişoara să îşi şlefuiască abilităţile de comunicare şi să îşi dea seama la ce sunt buni şi ce îşi doresc să facă, pentru că e păcat să îşi tocească coatele pe băncile unor facultăţi care nu li se potrivesc sau să îşi piardă vremea cu nişte slujbe care nu le plac sau la care nu se pricep. Ce rost are să fii o secretară mediocră, când poți fi un agent de vânzări foarte bun? Sau să te chinui să devii Social Media Expert, când tu de fapt tunzi ca un hairstylist de renume mondial?

Nu vrem să revoluţionăm lumea, ci doar să fim la dispoziţia unor tineri interesaţi de viitorul lor. Deci vă aşteptăm cu drag la trainingul de miercuri şi la cele ce vor urma. Ne găsiţi şi pe Facebook, unde ne puteţi lăsa sugestii de teme care v-ar interesa să facă obiectul unor cursuri şi/sau workshopuri ulterioare.

Să fie într-un ceas bun!

*Site-ul este încă în lucru, aşa că scuzaţi conţinutul încă sărăcăcios şi aspectul nefinisat.

9 thoughts on “Persoana I, o veste și-un anunț

  1. Corina, m-am tot uitat si nu gasesc unde se va tine trainingul. Tot ce e posibil sa fi pierdut eu vreun rand sau ceva, desi m-am uitat prin mai multe locuri. Imi poti da tu mai multe informatii te rog?

  2. Inca o chestie. E miercuri pana la urma? Ca pe zenf.ro/timisoara/ scrie ca e miercuri, iar aici zenf.ro/2011/11/inteligenta-multipla-si-dezvoltarea-personala/ ca-i joi. Sa stiu cum am programul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)