Dilema de azi

Ce faci când ţi se rupe o unghie: le tai pe toate sau o laşi pe cea ciuntită să crească şi, în timp, să le egaleze pe celelalte?

11 thoughts on “Dilema de azi

  1. sau le rupi, sau le tai pe restul, dar sa ramana singura, nu numai ca nu-i estetic, dar e si imposibil, eu (imagineaza-ti) incep sa le rod ca un copil de gradinita ca nu suport sa fie una mai scurta decat celalalte, asta daca cumva se intampla dezastrul intr-un loc unde nu am forfecuta, pile sau macar o unghiera… e oribil sa ti se rupa. o unghie.

  2. Nici eu nu pot sta linistita daca stiu ca a fost afectata cu ceva simetria mainilor mele. E OCD, stiu, dar nu pot sa ma mai gandesc la altceva, vreodata, pana nu instaurez din nou ordinea universului.

  3. eu le tai pe toate(gen ce am si facut acum 20 minute), asta cu conditia ca a doua zi nu trebuie sa merg undeva frumos, atunci asta e..le pictez asa. Daca nu, scurte ca..ghinion. spre ca nu te-a durut.

  4. Asa faceam si eu pe vremuri, doar ca in ultima vreme m-am hotarat sa fiu mai domnisoara. 🙂
    De durut, nu m-a durut. Poate doar sufletul. 🙂

  5. Unghiile mele au 2 faze. Cand sunt lungi, le fac french, sau culori deschise plus ceva model, cand sunt scurte culori inchise. Daca mi se rupe o unghie, trec la faza scurta, cu culori inchise, oricum e bine :D. Cand se rupe “din carne” e mai nasol….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)