Unii nu or să înţeleagă niciodată…

…care e treaba cu bloggerii. Ciudat, mai ales când neînţelegerea asta vine din partea unor oameni care ar trebui să ştie mai multe despre mediile de informare. Iată cum înţelege o publicaţie orădeană acreditarea bloggerilor la probabil cel mai mare eveniment cultural din Oradea:

Cu alte cuvinte, cum domne, să primească ăia acreditări, că ei doar de îşi dau cu părerea, nu ca noi, obiectivii, care acuzăm maxim 10 oameni că au obstrucţionat privirile a câtorva sute?

Mi se pare foarte trist ca tu, jurnalist al anului 2011, să nu fi înţeles până acum rolul unui blogger în procesul de informare şi formare de opinii. Şi să mai fii şi tendenţios în ignoranţa ta.

6 thoughts on “Unii nu or să înţeleagă niciodată…

  1. Al naibii. Nu puteau si astai rata momentul sa nu zica nimica. Chiar ma miram.

    De parca scena e la nivelul pamantului si nu poti vedea artistii… Ce sa mai zica saracii aia din randurile doi-trei? Si asa mai departe… Aia n-au vazut nimic de oamenii din fata lor PLUS bloggeri!

  2. Pe mine ma amuza cand anumite site-uri care sunt scrise de o echipa de reporterasi mici la stat si mari la sfat au jumatate din vizitele unui blog facut de un singur om. Poate nu e cazul celor de fata, nu ca ar fi meritul lor……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)