Când talentul devine business: Tourmaline Boutique

Tourmaline Boutique s-a născut cu mult înainte să aibă un nume, un CUI sau o ştampilă. Probabil că a luat naştere pe vremea când Denisa (una dintre protagoniste) a cunoscut-o pe Ioana (protagonista numărul 2) şi s-au speriat că mai există o altă fiinţă la fel de colorată ca cea pe care o priveau zi de zi în oglindă.

Habar n-aveau că în spatele jocurilor lor cu imprimeuri şi culori mocnea un început promiţător. Nu şi-au dat seama nici când au început să fie solicitate de prieteni să le picteze halbe, ba cu steagul Serbiei, cred că ghiciţi pentru cine, ba cu brandul personal. Naive şi boeme, nici nu au realizat că au transformat cu mânuţele lor patru nişte pereţi deterioraţi într-un Little Pub absolut minunat.

După nopţi lungi şi gânduri întortocheate, Ioana şi Denisa, eroinele poveştii noastre, şi-au dat seama că e păcat să ţină toate lucrurile frumoase pe care le creează doar pentru ele şi apropiaţi. Abia acum a luat naştere cu adevărat Tourmaline Boutique, proiectul lor de suflet, şi al meu şi, sper eu că în curând va fi şi al vostru. Azi au dat drumul şi paginii lor de Facebook şi au emoţii mari, că nu-i uşor să-ţi expui creaţiile în văzul lumii.

Vă invit să vă uitaţi peste albume şi să ne spuneţi cum vi se par obiectele, care vă place cel mai mult, ce v-ar plăcea să creeze fetele special pentru voi şi orice altfel de feedback. Haide, să încurajăm tânăra generaţie de artişti şi să stropim începutul unei poveşti de succes cu multe Like-uri, share-uri şi comentarii!

7 thoughts on “Când talentul devine business: Tourmaline Boutique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)