Power Balance sau cum să vinzi fecale snobilor

Eram odată la Diverta, căutam o carte ca cadou. Am și găsit-o de altfel, motiv pentru care firul logic al povestirii ne duce la casă. Ce să este oare, acoloșa?
Niște brățări de cauciuc, unele colorate, altele nu, cu un B stilizat desenat pe ele. Inițial, am crezut că o fi iar vreo găselniță pentru copii, te miri ce brățară de-a Hannei Montana sau Justin Bieber. Mă uit la preț, vreo 150 de lei. Am crezut că nu văd bine.

Iau o brățară în mână să mă asigur. Văzusem bine prețul, numai că nu era un obiect pentru copii, ci atenție,

un produs revoluționar cu o tehnologie specială bazată pe frecvențe implementate într-o hologramă care ajută într-un mod important persoana care îl poartă.

Say what? Deci hologramă, frecvențe, magie și știință, totul revoluționar și care te ajută, nu-i așa, într-un mod important. Și costă cât bursa unui student. Și e de cauciuc. Și, cel mai rău dintre toate, e folosită de oameni, aparent întregi la minte. Ca să îi ajute într-un mod important, desigur.

Și, cel mai important, fiți atenți la produsele piratate, că cică există și făcături. Deci căutați doar hologramele cu șapte cusături!

10 thoughts on “Power Balance sau cum să vinzi fecale snobilor

    • Total de acord. Eu cred însă că o parte din ei sunt mai mult snobi decât proști și își cumpără astfel de obiecte doar de dragul de a se afișa cu ele.

  1. Sunt un “snob” ce si-a procurat nu o “fecala” ci chiar doua “fecale”. Si ca si un “snob”, dupa ce am purtat acestea timp de 3 saptamani am dezvoltat o alergie pe maini care ulterior s-a extins si pe corp, care nu numai ca mi-a procurat niste bubite “mancatoare” dar si niste inflamatii ale antebratelor de sta tanti “Mitza” si spune : “Wow!”.

  2. Hehe, felicitari! 🙂
    Imi cer scuze dacă te-a jignit articolul meu, dar asta e părerea mea sincera despre produsul cu pricina.

  3. Ahhh, nu! Nu m-a jignit articolul tau, ba chiar deloc, vorbeam cu ghilimele doar ca sa evidentiez faptul ca ma identific cu acest “snob” si ca-mi poti spune orisice iar eu am sa te cred pe cuvant. “-Uhhh, look… this sh*t can fly” Me: “Well is it Peter Pan shit or Superman sh*t?” . Smth like that. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)