Schimb de melodii

Pe modelul You show me yours, I’ll show you mine, vine un moment în etapa de tatonare a oricărei relații când încerci să cucerești și să spui mai multe despre tine prin schimburi sistematice de melodii. Și atunci cei doi potențiali parteneri de cuplu își intră în pielea de meloman și încep transferul de fișiere pe Y!Messenger.

Ca să facă o impresie bună, încep cu melodii culte, instrumentale, muzică clasică sau eventual cântece de pe coloana sonoră a unor filme obscure, europene. Discută despre albume, concerte și sunetul plăpând al harpelor, documentându-se cu conștiinciozitate de pe wikipedia, ca nu care cumva să comită vrei greșeală de cultură muzicală. Apoi, El, fiind mai curajos, va încerca marea cu sarea și, cu inima palpitând și degetul tremurând, va da send ultimului șlagăr Inna, care, nu-i așa, e vie pe toată harta lumii. Ea îi va trimite un smileyface. Și uite așa, încet, încet, între un lol, un brb și-un videoclip Blondy își dau seama că, de fapt, amândurora le place Fuego și că nu e nimic rău în asta. 🙂

Serios vorbind, chiar cred că foarte multe relații încep printr-un schimb de melodii. Voi ce ați dat și ce ați primit?

10 thoughts on “Schimb de melodii

  1. Eu am dat-o pe aia cu “pumnii mei minte nu are” si am intrebat-o daca vrea sa fie piesa noastra. Ea mi-a dat ignore, dar nu gasesc cine o canta.

  2. Pe mine m-a luat cu The Smiths. Și mi-a plăcut. Eu, în schimb, cu melodiile mele de jale. 🙂 Trebuie să scriu și despre ele o dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)