Se mişcă lucruri, se întâmplă chestii

Nu ştiu dacă aveţi şi voi aceeaşi impresie, dar în ultima vreme, mie mi se pare că se întâmplă din ce în ce mai multe evenimente demne de interes. Sau poate că ele se întâmplă de mult, dar mulţumită internetului şi unor oameni zeloşi, sunt mult mai vizibile.

De exemplu, ruşine să îmi fie, dar eu nu ştiam de Toamna Orădeană – care, fie vorba între noi, e la a XX a ediţie – până să nu îmi spună Tiţa, acum ceva vreme. Şi tare mi-a fost mirarea şi încântarea când am aflat ce lucruri minunate se întâmplă acolo pe durata a mai mult de trei săptămâni. Când am văzut eu că e rost de teatru, concerte şi tinere talente, m-am simţit ca un copil mic în faţa unei vitrine pline cu dulciuri.

De-abia aştept să ajung acolo mâine seară, pentru că da, sunt unul dintre bloggerii oficiali ai evenimentului, weekendul acesta alături de Richie, Cristina, Maka şi minunatul, superbul şi mirobolantul Ovi Sîrb.

Mulţumesc încă o dată Tiţei pentru invitaţie şi pentru că mi-a mai deschis ochii legat de evenimentele care merită văzute! De-aici înainte, o să fiu client fidel la Toamna Orădeană, că doar e aici, aproape.

Oradea, pregăteşte-te, vin bloggerii! 🙂

4 thoughts on “Se mişcă lucruri, se întâmplă chestii

 1. De eveniment nu ştiam acum mai mult de o lună, când mi s-a povestit prima dată despre el. Cred că e timp suficient pentru documentare.

  În plus, ce legătură are una cu alta? Nu e ca şi când nu ştiu unde mă duc şi la ce să mă aştept.
  Sau hai să luăm alt exemplu. Să presupunem că în scopul unei mai bune promovări, organizatorii unui eveniment absolut obscur ar vrea să invite nişte bloggeri să relateze de la faţa locului. După tine, nu ar putea să o facă doar pentru că persoanele respective nu ştiau de existenţa evenimentului până atunci? Şi în cazul ăsta, ce te faci când ai o primă ediţie a unui eveniment? Atunci chiar că nimeni nu are cum să aibă informaţii anterioare despre el. 🙂

 2. Da, o luna este suficient.
  Dar daca o luam altfel, chiar are legatura. Un eveniment se promoveaza acolo unde trebuie. Si daca alegi blogari atunci incerci sa targetezi pe cei care scriu cu preponderenta despre evenimente. La trafic nu ma bag pentru ca nu stiu cum e la tine.
  Sa stii ca nu ma erijez in pozitie de hater, eram doar curios cum de s-a intamplat.

  Exemplul tau este si nu este bun. Un eveniment obscur se promoveaza prin intermediul unor oameni care au deja canalele deschise catre target. La fel si pentru un prim eveniment.

 3. De acord cu targetul si cu ideea ca trebuie sa fie bloggeri care scriu (şi) despre evenimente. Dar nu e musai să mai fi participat la evenimentul la care urmează să fie prezent. Sau să ştie de el din copilărie. Trebuie să fie însă informat despre acesta. Asta cred că e singura condiţie în afară de relevanţa targetului şi alte aspecte privind calitatea scriiturii. Iar problema documentării am explicat-o deja. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)