Ne aşteaptă un weekend de marcă

Experienţa Farmec din primăvară a fost pentru mine o lecţie de viaţă. Mă aşteptam la o întâlnire protocolară cu nişte oameni scorţoşi care să vorbească doar în termeni de cifre şi statistici. Când colo, am dat de nişte oameni minunaţi care m-au determinat să ma îndrăgostesc de produsele Farmec şi să îi respect pe toţi ce care contribuie la naşterea lor.

Mai mult decât atât, mi s-a activat o genă patriotă pe care nici nu ştiam că o am şi m-am simţit mândră că se poate şi la noi, că produsele româneşti nu sunt condamnate la calitate proastă şi faliment inevitabil.

Tocmai de aceea mi s-a părut genială invitaţia tartorilor de la TvDeCe de a vizita sediile celor mai vizibile branduri din Cluj şi de a cunoaşte oamenii din spatele acestora. De abia aştept să revăd fetele de la Farmec, să aflu mai multe despre Napolact , Jolidon şi Banca Transilvania, să cunosc berea Ursus aşa cum nici nu am visat vreodată, să ascult povestea Vitacom şi să mă umplu de energie şi bună-dispoziţie împreună cu crocodilii de la Trilulilu.

Ah, mai e mult până vineri? 😀

Curioşii or să ne poată urmări şi pe pagina oficială de Facebook, sau pe Twitter, #clujbrandstour.
Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca şi al partenerilor: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom, Ludwig Bavarian Bierhaus, Starbucks şi Webfactor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)