Bine v-am regăsit!

Am ajuns acasă de acasă, adică de la ai mei la Timişoara. M-am cocoţat în pat, am rugat-o pe Adele să-mi cânte şi am dat click pe New Post, gest pe care nu l-am mai făcut poate de prea multă vreme.

Habar n-am de ce, mai ales că m-am îndepărtat foarte mult de toată forfota internetului în ultimul timp, probabil pe fondul unei perioade foarte încărcate printre oameni şi probleme lipsite de avataruri.

Dar iată-mă acum, răsfăţând tastatura cu aceleaşi degete care nu i-au oferit în ultima lună decât cifre, tabele şi filosofii şi care acum încearcă să se revanşeze cu gânduri sincere şi cuvinte frumoase.

Sunt melancolică aşa cum nu am mai fost de mult, poate şi pentru că am fost foarte încărcată sufleteşte zilele astea şi blogul încă mi-a rămas un fel de batistă pe care o încarc cu lacrimi şi mucozităţi. Pe măsură ce trece timpul, mi-e din ce în ce mai greu să mă despart de părinţi, de casă, de câine, de camera mea şi animalele de pluş care probabil mă bănuiesc că nu le mai cunosc poveştile.

O fi de la căldură, sau poate de la vârstă, dar sunt mai sensibilă ca o femeie gravidă.
Bine v-am regăsit, deci!

4 thoughts on “Bine v-am regăsit!

  1. Of, prea bine te inteleg, iar eu nici n-am mai apucat sa dau pe acasa de ceva vreme. Chiar ti-am simtit lipsa pe blog si acum cand am intrat parca a venit mos Nicolae si mi-a lasat niste cuvinte numai bune de citit in bocancii internetului. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)